ДОВЕЛИ ВЖЕ ДО ДУМОК ПРО САМОГУБСТВО...

25 вересня 2012, 11:48
Власник сторінки
0
334
ДОВЕЛИ ВЖЕ ДО ДУМОК ПРО САМОГУБСТВО...

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА, ОМБУДСМЕНА!

ШАНОВНІ ВІКТОРЕ ФЕДОРОВИЧУ, ВІКТОРЕ ПАВЛОВИЧУ, ВАЛЕРІЄ ВОЛОДИМИРІВНО!
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ!
    Доводжу до Вашого відома, що Ізюмська міжрайонна прокуратура Харківської області завдяки її колишньому прокурору Роману Олександровичу Сидоренко нині є повністю зкриміналізованим органом і своєю діяльністю та методами «роботи» мало чим різниться від гестапо часів нацистської Німеччини. В застінках цієї установи панує повний хаос та беззаконня, проквітає хабарництво та корупція.
    Свого часу мною було виявлено злочинну діяльність з боку колишнього Ізюмського міжрайонного прокурора Р.О. Сидоренка. Спроба протидії цьому «перевертню в прокурорському мундирі» завершилася для мене не кращим чином.
    Зокрема негідником з жаги помсти мені було нашвидкоруч, за допомогою місцевих продажніх провокаторів та таких же деяких ізюмських міліціянтів сфабриковано проти мене кримінальну справу № 41120010. Ціна цьому наклепництву мені теж пізніше стала відома. Її обіцяли «замнути» за 4000 долларів США. Надімною знущалися як в ізюмській прокуратурі, так і міліції. Негідник Сидоренко призупинив свій тиск на мене, лише після того, як його чергова наклепницька справа № 41120045 проти мене з тріском розвалилася, бо «потерпіла» дізналася, що «потерпіла» і писала на мене заяву лише коли до неї приїхала слідча за моїми наполяганнями. Звідси висновок: негідник сам підробив документи.
    Кримінальна справа № 41120045 сьогодні знаходиться в Ізюмському міжрайонному суді Харківської області в провадженні судді О.М. Герцова. Порокуратуру в даному судилищі представляє такий собі помічник Ізюмського прокурора Слон, імені і прізвища й досі його не знаю. Як не дивно, але коли він переступає поріг судової зали, в нього чомусь починаються серйозні проблеми і зі слухом, і з зором, а головне я спостерігаю повну демонстрацію непрофесіоналізму та незнання Закону. Мої протести і заяви про відвід ігноруються. Мене позбавляють можливості на ведення повноцінного захисту. Мене не чули і не чують коли я вимагаю проводити повторне розслідування справи за межами Ізюма незалежними правоохоронцями. Мені постійно погрожують, за тероризували дзвінками і смс з погрозами. На паркан мого ізюмського будинку навіть причепили поховальний вінок з моїм ім»ям. Міліція і вищестояча прокуратура ніяким чином не реагують на мої заяви скарги.
    Переконаний, що ці нападки пов»язані з моєю правозахисною та громадською діяльністю в місті Ізюм і моїм наміром балатуватися на посаду Ізюмського міського голови та викривальною політикою щодо злочинної діяльності Р.О. Сидоренка на посаді Ізюмського прокурора.
    Невдалими виявилися і мої спроби потрапити до прокурора Харківської області. Зокрема якийсь жирний боров в прокуратурі мені заявив, що прокурору не до мене й часу він немає. Так було декілька разів. Хто цей «розумник» з»ясувати так і не вдалося. Жодного разу він не представився. І так всюди. Вже майже рік я блукаю в безкінечних прокурорських коридорах і всюди спостерігаю жиром запливші ситі рила в прокурорських мундирах і повне нерозуміння і байдужість щодо себе.
    Нині я страждаю сильними сердечними болями, часто буваю прикутим до ліжка через це все.
Це лист повний відчаю та остаточного розчарування в тому, що в системі української прокуратури є законність та порядок.
    Я не бачу вже жодного виходу з даної ситуації, окрім як вкоротити собі віку шляхом самогубства. Дане звернення є відкритим, я його публікую в своїх блогах в доступних мені електронних ЗМІ та на своїх сторінках в соцмережах.
Я готовий підти на такий жахливий крок як самогубство. Впевнений, що лише так я зможу привернути врешті-решт хоч якусь увагу української та світової спільноти до того беззаконня, яке сьогодні розвелося в вітчизняних правоохоронних органах, зокрема в застінках Ізюмської прокуратури, міліції і суду.
Сподіваюся на вірне розуміння і допомогу.

25.09.2012 року                            Д.О. Беспалий

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.