ПРИВЛАДНІ ІЗЮМСЬКІ ТРЯСОПОЛОХИ ЗНОВУ МЕНЕ ХОРОНИЛИ...

08 серпня 2012, 10:04
Власник сторінки
0
427
ПРИВЛАДНІ ІЗЮМСЬКІ ТРЯСОПОЛОХИ ЗНОВУ МЕНЕ ХОРОНИЛИ...

Вже вдруге за 2012 рік розпущено через інтернет «качку» про мою смерть...

УВАГА ВСІМ!

Я ДМИТРО БЕСПАЛИЙ, ставлю до відома всіх, в тому числі і провладну і привладну босоту з Ізюма, що я живий і здоровий і помирати намірів не маю.Приблизно з 01.00 до 12.00 08.08.2012 року мою сторінку в соцмереж «В КОНТАКТЕ», як і сторінку з якої надіслано інформацію про нібито мою «смерть», було зламано. Підозрюю, що за всим цим стоїть провладна та привладна босота з Ізюмського міськвиконкому.

Запис про свою «смерть» не стираю, будьте всі свідками того, на що здатні ізюмські регліанальські трясополохи агонізуючи перед своєю політичною загибеллю восени нинішнього року.

Доречі, маю вче зі своїх джерел, що одна «кучерява» особа з апарату Ізюмського міськвиконкому та його гей-друг з місцевої ізюмської юридичної фірми затівають нові провокації проти мене та мого оточення.

Знаю одне, що ця «витівка» наркомана і гея поза моєю увагою і відповідною законною реакцією не лишиться.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.