МАЮ СИЛЬНУ ВОЛЮ ТА ТВЕРДУ ПСИХІКУ В БОРОТЬБІ З НИМИ!

04 серпня 2012, 16:09
Власник сторінки
0
394
МАЮ СИЛЬНУ ВОЛЮ ТА ТВЕРДУ ПСИХІКУ В БОРОТЬБІ З НИМИ!

Те, що сьогодні відбувається в Ізюмі та Харкові – є фактичним віддзеркаленням того, що відбувається в Україні.

Не так давно Янукович заявив, що його надихає Декларація про Державний Суверенітет України і те, що Україна – це держава, яка має демократичні здобутки і крокує до Європи.Те, що сьогодні відбувається в Ізюмі та Харкові – є фактичним віддзеркаленням того, що відбувається в Україні.
Зрозуміло, що влада розпочала боротьбу з опонентами методами – або кислотою, або незаконним утриманням 10 діб за гратами, або поховальним вінком на паркан, або розтяжкою і запискою з погрозою, тощо.

Своєю постановою про відмову в порушенні кримінальної справи № 14980 від 30.07.2012 року Ізюмська міліція вчергове прикрила злочини влади чим фактично вчергове розписалася в співучасті.

І все це для того, щоб зламати дух, не дати боротися зі свавіллям тих, хто обізвав себе «владою», «правоохоронцями» та «правосуддям». Але мені вистачить і здоров"я і в мене достатньо тверда психіка щоб протистояти цій всій босоті.

Для панів Божкова, Сидоренка, Адамова, за вказівкою яких мені чиплявся на паркан вінок, ставилася розтяжка, погрожують по телефону і т.д. хочу заявити прямо та відкрито, що вам мене не залякати і не зупинити. Я просто переконаний, що такі «дії» проти мене просто не можуть відбуватися без вказівки цих «трьох із ларца».

Я не кажу, що я правозахисник, громадський діяч чи починаючий політик – в першу чергу я людина, українець, повноправний громадянин України. Але коли мені погрожують, чіпляють вінок на паркан та ставлять розтяжку, і навіть відомо за чиєю вказівкою і чому, а міліція пише чергову відписку лише через те, що читає прізвища Божков, Сидоренко, Адамов... – то це напевно не є ознакою демократичної держави.

При цьому, я хочу ще раз зазначити панам, або «громадянам», їм час починати звикати до нового статусу в недалекому майбутньому, Божкову, Сидоренку, Адамову:

Громадяни Божков, Сидоренко, Адамов!

- Я за кермом не їжджу сам;

- У мене тверда психіка і я не збираюся здаватися чи кінчати життя самогубством (навіть не мрійте, не дочекаєтеся);

- Ви можете скільки завгодно підсилати ваших наймитів та за сумісництвом «штатних борців за справедливість» Пивоварову, Кудріну, Капшук, Кузьміна... Це лише характеризує лише вас і що ви та вам подібні хочуть збудувати в Ізюмі, Харківській області та Україні в цілому!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.