ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ СУДИЛИЩЕ ПРОТИ МЕНЕ...

02 серпня 2012, 19:00
Власник сторінки
0
402
ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ СУДИЛИЩЕ ПРОТИ МЕНЕ...

Сьогодні відбувся черговий «шабаш» проти мене в застінках Ізюмського судилища...

Сьогодні відбувся черговий «шабаш» проти мене в застінках Ізюмського судилища.Трясоплоха з організованого злочинного угрупування «Ізюмська міжрайонна прокуратура» Масельського замінив знову трясополох Слон. Сподіваюсь, що в пана Масельського таки спрацювала совість а не переляк.

Судилище в чергове відмовило в задоволенні клопотання про відвод представника злочинної прокуратури. Але нікуди суд не подівся від обов"язку прийняти в порядку статті 97 КПК України заяву на злочинні дії екс-прокурора Ізюма Сидоренка та його вірного холуя Масельського.

Представник прокуратури Слон відкрито погрожував мені в залі судового засідання розправою за посягання на їх організоване злочинне угрупування.

Вчергове мене було доведено до надтяжкого для мене стану, через що вкотре змушений був звернутися за кваліфікованою медичною допомогою. Вкотре щиро дякую медикам Ізюмської ЦМЛ, що в тяжкі миті вони поряд і надають професійну допомогу.

Трясополохам офіційно заявляю, що їхній шабаш проти мене безкарним залишати не збираюся. За фабрикацію проти мене «справи» і доведення до такого стану вони всерівно будуть відповідати. Я не зупинюся ні на мить, навіть якщо правду доведеться шукати в Європейському Суді з прав людини.

Негідників і трясополохів буде покарано так же жорстоко як і вони вчиняють зараз зі мною.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.