МЕНЕ ПОВОЛІ ВБИВАЮТЬ В ІЗЮМСЬКОМУ СУДИЛИЩІ...

25 липня 2012, 19:35
Власник сторінки
0
561
МЕНЕ ПОВОЛІ ВБИВАЮТЬ В ІЗЮМСЬКОМУ СУДИЛИЩІ...

Сьогоднішне моє 3-х годинне перебування в застінках ізюмського судилища завершилося для мене госпіталізацією з диагнозом гіпертонічний криз...

Сьогодні відбулося чергове судилище в застінках Ізюмського міськрайонного суду Харківської області спровоковане проти мене ізюмськими регліаналами. Судилище вже вкотре не розпочинається по суті.

Суддя О.М. Герцов просто знущається. Судилище перенесли на завтра на 14:10 дня. Сьогодні моє понад 3-х часове перебування в застінках Ізюмського судилища завершилося вже 8 годиною мого перебування в стані гіпертонічного кризу. Саме це було діагностовано в мене терапевтом ізюмської поліклініки близько 13:00.

На даний момент моє самопочуття не покращилося. В порівнянні з 14:00 дня я зараз почуваюся гірше. Ось до чого може закатувати судилище і провокатори Партії Регіонів.

Висловлюю щирі слова подяки всім тим людям які були сьогодні зі мною поряд – підтримали в судилищі. Особлива подяка медпрацівникам, які надали мені кваліфіковану допомогу та не дали статися лихому.

Також хочу застерегти всю бидлоту з Партії Регліонів – рано ви упиряки увірували в свою перемогу та в те що мене знищили.

Так, я маю хворе серце, та воля до боротьби з вами покидьками та відбросками сильніша. Поки стане в мене снаги я вас буду рвати і зубами і руками і ногами.

Стан мій зараз наджахливий. Коли зі мною щось станеться, то це буде тільки на совісті провокаторів ПР та її продажнього Ізюмського судилища.

Щиро сподіваюся, що скоро люди нарешті остаточно прозріють і в країні вибухне революція і відброси українського суспільства опиняться на вилах.

СЛАВА УКРАЇНІ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.