ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО ЗА ПОГРОЗАМИ МЕНІ СТОЇТЬ ЕКС-ПРОКУРОР ІЗЮМА СИДОРЕНКО!!!

12 червня 2012, 15:54
Власник сторінки
0
444
ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО ЗА ПОГРОЗАМИ МЕНІ СТОЇТЬ ЕКС-ПРОКУРОР ІЗЮМА СИДОРЕНКО!!!

Не встиг навідати 7 червня нового прокурора міста Ізюм пана Жмутського, і напискати пояснення з приводу погроз мені, як вони поновилися знову.

Я переконаний сьогодні на всі 100 %, що вінок на паркані мого будинку, імпровізовану розтяжку, погрози в смс на стільниковий телефон, фабрикування кримінальної справи проти мене – справа рук екс-прокурора Ізюма Романа Олександровича Сидоренка.

Відбуваються всі ці події через мою принципову та викривальну позицію відносно цього злочинця в прокурорському мундирі Сидоренка. Мені вже відомо, що однією з причин того, що нині Сидоренко не прокурор Ізюма, є я і мої скарги, на діяльність цього «ділка», до Генеральної Прокуратури України.

Певна річ, що ізюмські «ПРАВОПОХОРОНЦІ», вони ж «МІЛІЦІЯ» за сумісництвом, не вживають жодних заходів щодо попередження можливого злочину відносно мене, безграмотно відписуючись, що цинізму, в тому що вінок було причеплено на паркан мого будинку з моїм ім"ям, не вбачається. Звісно, про що мова може йти, адже за цим всім стоїть він – СИДОРЕНКО.

Доречі, нещодавно дізнався, що його позаспиною кличуть «ХАЗЯЇН»...

А коли чесно сказати, то дивлюся я на всі ці вибрикоси Сидоренка і частенько задаюсь питання, чи не зупинився він в розумовому розвитку? Адже поводить себе як мала дитина, в якої жуйку відняли.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.