ІЗЮМом НА ХАРКІВЩИНІ «КЕРУЄ» ОДИН ІЗ «ВБИВЦЬ» ЄВГЕНА КУШНАРЬОВА?

07 червня 2012, 04:09
Власник сторінки
0
486
ІЗЮМом НА ХАРКІВЩИНІ «КЕРУЄ» ОДИН ІЗ «ВБИВЦЬ» ЄВГЕНА КУШНАРЬОВА?

Політична кар"єра хірурга Олександра Андрійовича Божкова стрімко почала набирати обертів саме після «загибелі» екс-голови Харківської області (2000 – 2004 рр.) ЄВГЕНА КУШНАРЬОВА.

Нагадаю, 16 січня 2007 року, був випадково поранений (по версії слідства) пострілом під час полювання біля села Красний Шахтер Ізюмського району Харківської області. За офеційною версією, постріл зробив Дмитро Завальний, депутат Харківської обласної ради; але в даній версії присутні певні нестиковочки (так, діаметр кулі, якою було підстрелено пана Кушнарьова, не відповідає калібру карабіну Завального).

В результаті поранення були задіті життєво важливі органи – печінка, нирки, частина кишечника. Спостерігалася також контузія підшлункової залози. На протязі двух годин, поки Кушнарьова везли в лікарню міста Ізюм Харківської області, він втратив приблизно три літра крові.

(А ТЕПЕР УВАГА! ПАНА КУШНАРЬОВА ВЕЗЛИ В ЛІКАРНЮ ДВІ ГОДИНИ ДОРОГОЮ ДО ІЗЮМА, ЯКОЮ НАВІТЬ НА МІНІМАЛЬНОМУ ХОДУ МОЖНО ДОЇХАТИ ДО МІСТА ЗА 30-40 ХВИЛИН).

За офеційною версією пан Кушнарьов помер наступного дня в реанімації Ізюмської лікарні не приходячи до тями.

Проте існує і так звана «неофіційна» версія, про яку так багато говорили і продовжують говорити деякі медпрацівники ізюмської лікарні. За цією версією, Євген Кушнарьов помер набагато раніше, під скальпелем хірурга Олександра Божкова, за досить дивних обставин.

Завальний був без суда амністований навесні 2009 року, кримінальну справу було закрито: перед тим, літом 2008 року, місце злочину повністю згоріло під час лісової пожежі.

Одним із підозрюваних до закриття справи був Дмитро Шенцев, який перебував поряд з Є. Кушнарьовим в момент поранення і єдиним, хто відмовився давати свідчення слідству по факту своєї депутатської недоторканності.

Особисто я, як не вірив так і не вірю, що Євген Петрович Кушнарьов – єдина високодостойна та освічена людина в рядах Партії Регіонів, був поранений випадково і смертельно.

Те, що в пана Кушнарьова були всі шанси жити, мені не так давно в приватній бесіді підтвердив і професор хірургії на пенсії (за зрозумілих причин дані не називаю). За словами саме цього професора пан Кушнарьов був просто «зарізаний» і залишений і надалі стікати кров"ю притому, що пів Ізюма пішло безкорисно здавати донорську кров, а в нього, як в фахівця хірургії, є надвеликі сумніви, що то була лікарська халатність чи непрофесіоналізм з боку тоді ще відомого, майже на всю Харківщину, та фахового хірурга Олександра Божкова.

Проте далі «цікавіше», нині цей «відомий хірург» спивається та ганяє «руду» в кріслі міського голови та паралельно очолює парторганізаціюПартії Регіонів, цього самого злощасного для Євгена Петровича Кушнарьова, міста Ізюм Харківської області. Сам Бог мабуть почав карати негідника! Але питання одне залишається відкритим – коли негідника покарає правосуддя?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.