В МІСТІ ІЗЮМ МАЄ БУТИ СТВОРЕНА МУНІЦИПАЛЬНА МІЛІЦІЯ

06 червня 2012, 09:42
Власник сторінки
0
441
В МІСТІ ІЗЮМ МАЄ БУТИ СТВОРЕНА  МУНІЦИПАЛЬНА МІЛІЦІЯ

Ствоення муніципальної міліції в Ізюмі, на мою думку, має покласти край «гестапівщині» в застінках Ізюмського райвідділку міліції...

Ізюму, як і всій Україні, ще дуже далеко до європейських стандартів правопорядку, безпеки та комфорту ізюмчан. Однією із можливостей досягнення таких стандартів, на мою думку, є саме муніципальна міліція, яка буде повністю підконтрольна ізюмській громаді. В разі її створення, органи внутрішніх справ будуть займатися розслідуванням та упередженням злочинів. Муніципальна міліція очистить прилеглі до Центрального Ринку квітники та тротуари від стихійних паркінгів, вулиці міста від наркоторговців та наркопритонів, незаконно встановлених кіосків з продажу «паленки» та гральних автоматів, зробить все для забезпечення наших дітей, в тому числі у школах, дитячих садках і поза ними. Ізюмчани будуть почувати себе безпечніше на вулицях міста, в зонах відпочинку, під час проведення масових заходів. Керівника міської міліції та дільничих інспекторів ізюмчани обиратимуть самі шляхом таємного голосування. Ізюмська міліція буде фінансуватися за рахунок цільових коштів державного бюджету. Розпорядником цих коштів буде теріторіальна громада Ізюма.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.