КОРУПЦІЯ! ІЗЮМСЬКЕ КРИВОСУДДЯ РУЛИТЬ!!!

19 травня 2012, 14:04
Власник сторінки
0
552
КОРУПЦІЯ! ІЗЮМСЬКЕ КРИВОСУДДЯ РУЛИТЬ!!!

Вважаю за необхідне довести до Вашого відома, що головою Ізюмського міськрайонного суду Харківської області Ігорем Миколайовичем Адамовим...

Вважаю за необхідне довести до Вашого відома, що головою Ізюмського міськрайонного суду Харківської області  Ігорем Миколайовичем Адамовим, з питань розгляду позовів, де відповідачем є Ізюмський міський голова Олександр Андрійович Божков чи Ізюмська міська рада або її Виконавчий комітет, відкрито на корупційну основу.

Факти залежності суддів Ізюмського міськрайонного суду при прийняті судових рішень, від Ізюмського міського голови Божкова О.А., Ізюмської міської ради та її виконавчого комітету,  а також отримання неправомірної вигоди (матеріальної допомоги на матеріально технічне забезпечення суду, на санаторно-курортне оздоровлення суддів та членів їх сімей, на санаторно-курортне оздоровлення дітей працівників суду, позачергове отримання квартир та багато іншого) від Ізюмського міського голови Божкова О.А. та Ізюмської міської ради, визнанні суддями Ізюмського міськрайонного суду Зелінським В.Г. (ухвала від 18.04.2012 року),  Бєссоновою Т.Д. (ухвала від 24.04.2012 року), Вергуном І.В. (ухвала від 08.05.2012) та іншими.

Як слідує з судових ухвал, Ізюмська міська рада рішенням №3544 від 29 січня 2010 року «Про «Програму забезпечення судово-правової реформи і діяльності Ізюмського міськрайонного суду на 2010-213 роки», зобов’язалася вжити «заходів … щодо першочергового забезпечення суддів Ізюмського міськрайонного суду … житлом. Надання допомоги в організації санаторно-курортного оздоровлення суддів, членів їх сімей, працівників апарату суддів. Надання допомоги в організації санаторно-курортного оздоровлення дітей працівників суду… Фінансування заходів … здійснюється за рахунок спонсорських надходжень, благодійної допомоги фізичних і юридичних осіб … коштів міського… бюджету». Отже, слід розуміти, що всі ці незаконні переваги надаються суддям Ізюмського міськрайонного суду за вирішення судових спорів на користь Ізюмського міського голови та Ізюмської міської ради, причому з огляду на не враховані джерела фінансування (спонсорські та благодійні внески) слід розуміти, що більшість з них надаються таємно в конвертах. Як приклад виконання цієї програми, наведу лише виділення коштів з місцевого бюджету коштів на матеріально-технічне забезпечення суду згідно рішення Ізюмської міської ради №0512 від 24 червня 2011 року «Про виділення коштів Ізюмському міськрайонному суду на придбання комп’ютерної техніки та внесення змін до Ізюмського міського бюджету на 2011 рік».  Куди використані вказані кошти невідомо, адже Ізюмська міська рада до цього часу не отримала та не затвердила звіт про використання Ізюмським міськрайонним судом коштів місцевого бюджету.

Відповідно до вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» «рішення, видані (прийняті) внаслідок вчинення корупційного правопорушення, можуть бути … визнані незаконними в судовому порядку за заявою заінтересованої фізичної особи…»

З огляду на таку корупційну діяльність голови Ізюмського міськрайонного суду Ігоря Миколайовича Адамова, суддів Ізюмського міськрайонного суду Харківської області, Ізюмського міського голови Божкова О.А. та Ізюмської міської ради, враховуючи вимоги чинного законодавства України та практику Європейського суду (рішення у справі «Білуха проти України» від 9 листопада 2006 року, заява №33949/02), всі рішення прийняті на користь Ізюмського міського голови, Ізюмської міської ради та її виконавчого комітету можуть бути скасовані за заявами заінтересованих осіб. Такою заявою може бути заява про перегляд судових рішень за нововиявленими обставинами, в зв’язку з вчиненням корупційних діянь суддями Ізюмського міськрайонного суду, при прийнятті рішень з 29 січня 2009 року.

Якщо Вам в цей період Ізюмським міськрайонним судом відмовлено у вирішення Ваших проблем у відношенні до Ізюмського міського голови, Ізюмської міської ради та її виконавчого комітету, скористайтеся можливістю відновити свої права, в судовому порядку. Успіхів Вам.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: корупція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.