АНЯ СЕНДИК: ПРО ІЗЮМСЬКОГО СУДДЮ-КОЛЯДНИКА ІГОРА МИКОЛАЙОВИЧА АДАМОВА...

19 травня 2012, 11:56
Власник сторінки
0
549
АНЯ СЕНДИК: ПРО ІЗЮМСЬКОГО СУДДЮ-КОЛЯДНИКА ІГОРА МИКОЛАЙОВИЧА АДАМОВА...

в.о. голови Ізюмського міськрайонного суду Харківської області Ігор Миколайович Адамов має сидіти на лаві підсудних...

За свої «вибрики», нехтування Законом, «заігрування» з Ізюмським міським головою Олександром Божковим, злочинний тандем з прокурором Романом Сидоренком, кришування наркокриміналу в Ізюмі – в.о. голови Ізюмського міськрайонного суду Харківської області Ігор Миколайович Адамов має сидіти на лаві підсудних.

Як з"ясувалося нещодавно, місто Ізюм Харківської області виявляється теж має свого суддю-колядника – в.о. голови Ізюмського міськрайонного суду Харківської області Ігоря Миколайовича Адамова. От тільки він, на відміну від судді Ігора Зварича, службовий кабінет засіває ключами від квартир та дорогущих автівок, які отримує «в подарунок» від вдячної босоти за розвалені кримінальні справи.

Сьогодні мало для кого в Ізюмі є таємницею, що трикімнатну квартиру на вулиці Капітана Орлова їхня «честь» отримала в знак «подяки» за розвалену кримінальну справу проти одного з наркобарончиків Ізюма.

За повторне розвалення кримінальної справи проти тієї ж особі, трохи згодом, пан Адамов вже отримав у «подарунок» недешеве авто бізнес-класу.

Нині він активно займається будівництвом власної вілли в одному з мальовничих місць Ізюмщини. Судячи з розмахів будівництва, та коштів, нахабно виклянчених ним у місцевої влади, пан суддя на «кровно відмиті» грохає таке собі Межигір"я-2 тільки в Ізюмі.

Я маю велику надію та сподівання, що дану інформацію прочитають правоохоронні органи і зацікавляться Ізюмським суддею-колядником.

P.S. Щиро дякую Дмитру за надану можливість опублікувати дану інформацію в його блогі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.