ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯдо Президента України Віктора Федоровича Януковича, Прем'єр-мі

19 травня 2012, 11:01
Власник сторінки
0
518
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯдо Президента України Віктора Федоровича Януковича, Прем єр-мі

З призначенням в місто Ізюм міжрайонним прокурором Романа Олександровича Сидоренка, прозорий розум та холодне серце цілого ряду службовців Ізюмської міжрайонної прокуратури змінилося ...

Я, Дмитро Олегович Беспалий, правозахисник та громадський діяч, член політичної партії «Громадянська Позиція» звертаюся до Вас особисто з проханням припинити відкрите та зухвале розграбування міста Ізюм Харківської області та його мешканців, яке чиниться з боку окремо взятих посадовців місцевого самоврядування та ретельно прикривається посадовцями з Ізюмської міжрайонної прокуратури та міліції. Прошу Вас про негайне втручання в цю ситуацію та наведення ладу.

З призначенням в місто Ізюм міжрайонним прокурором Романа Олександровича Сидоренка, прозорий розум та холодне серце цілого ряду службовців Ізюмської міжрайонної прокуратури змінилися на безголов'я та хабарігрибущі руки. Більшість зі службовців ізюмської міліції відчувши повну безкарність за свої «вибрики» почали працювати в кращих традиціях каральних загонів СС. Через такий розгул свавілля та вседозволеності в Ізюмі десятками почали зникати та гинути ні в чому невинні люди. Скарги до прокуратури є марними. Їх там пачками викидують навіть не розглядаючи. Натомість, під орудою вищезазначеного Сидоренка там же, пачками штампують мнимі кримінальні справи з розрахунком є гроші – відкупишися, немає – знищимо, а частіше викидують з прокурорського джипу в річку Сіверський Дінець з мосту. А про «справи» та збочення сексуального характеру тодішнього старшого слідчого прокуратури П.В. Арсєні взагалі всі соцмережі гудять. Скарги до прокуратури Харківської області виявилися марними. Виявляється, що правоохоронці в Ізюмі білі та пухнасті, а майже все місто погане та обмовляє нещасних.

А тим часом, Сидоренко прикривав розкрадання державного майна та бюджетних коштів в особливо великих розмірах. Депутати Ізюмської міської ради ловлять на гарячому директора Ізюмського водоканалу Артура Володимировича Піжуріна, коли той краде з підприємства на будівництво власного маєтка будівельні матеріали. За орудою тодішнього Ізюмського міськрайонного прокурора Р.О. Сидоренка приймається постанова про відмову в порушенні кримінальної справи, посилаючись на те, що Піжурін пообіцяв оплатити вкрадене після проведення незалежної оцінки вкрадених матеріалів. Кому заплатив Піжурін залишається лише здогадуватися, але жодної копійки за вкрадене комунальне майно до бюджету міста не надійшло до цього часу.

Трохи згодом, депутати Ізюмської міської ради зупиняють крадіжку в особливо великих розмірах вже іншим директором Ізюмського водоканалу Олександром Григоровичем Ольховським. Але прокурор Сидоренко просто знищує надані йому матеріали, стосовно цієї крадіжки. Як було встановлено, проведеною на вимогу депутатського корпусу, ревізією КРУ, лише з будівництва водогону по вулиці Капітана Орлова в місті Ізюм було вкрадено близько 100 000 гривень бюджетних коштів. Окрім того, більше чим на 500 000 гривень продано майна приватним особам, з ігноруванням діючого законодавства, на без конкурсній основі. Як приклад, наводжу ситуацію, коли з Ізюмського водоканалу продали по 40 гривень кілька насосів, які жодного разу не були в експлуатації, і вартість яких 100 000 гривень за одиницю. Навіть ці мізерні кошти не дійшли до місцевого бюджету. Дана справа теж зникла в нетрях Ізюмської прокуратури.

Окрилений таким успіхом прокурор Сидоренко, взагалі створює в Ізюмі корупційне співтовариство. Саме за його сприяння Ізюмська міська рада під керівництвом міського голови Олександра Андрійовича Божкова, терміново, та таємно від населення, всупереч статті 130 Конституції України та положенням Бюджетного та Податкового кодексу України приймає рішення № 3544 від 29 січня 2010 року «Про програму забезпечення судово-правової реформи на 2010-2013 роки», згідно якої передбачено надання Ізюмською міською радою «допомоги» в матеріально-технічному забезпеченні Ізюмського міськрайонного суду в створенні бібліотеки, в організації санаторно-курортного оздоровлення суддів та їх дітей, надання працівникам суду першочергово квартир.

І все це коїться, навіть незважаючи на те, що статтею 6 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 7 квітня 2011 року професійним суддям та посадовим особам місцевого самоврядування «забороняється використовувати свої службові повноваження та пов'язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб, у тому числі: неправомірно надавати перевагу фізичним або юридичним особам у зв'язку з підготовкою проектів, виданням нормативно-правових актів та прийняттям рішень». Зазначена вище Програма діє і нині. Суддями Ізюмського міськрайонного суду, та особисто суддею Ігорем Миколайовичем Адамовим ще і за сумісництвом в.о. голови зазначеного суду, зухвало ігноруються вимоги вказаного Закону, який визнав такі дії, як корупційне правопорушення.

В розвиток цієї програми, та всупереч вимогам статті 17 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» Ізюмською міською радою за зверненням тодішнього голови Ізюмського міськрайонного суду, а нині в.о. голови, Ігоря Миколайовича Адамова, протягується рішення №0512 від 24 червня 2011 року «Про виділення коштів Ізюмському міськрайонному суду на придбання комп'ютерної техніки та внесення змін до Ізюмського міського бюджету на 2011 рік». Та міський голова Божков і на цьому не зупиняється. Бажаючи остаточно «купити» в.о. голови Ізюмського міськрайонного суду Харківської області І.М. Адамова він своїм «указом» з мерського плеча жалує його дружині Вірі Петрівні Адамовій посаду начальника управління у справах сім'ї та молоді Ізюмської міської ради.

І після цього понеслось справжнісіньке кривосуддя. Пачками замовні судилища почалися проти Леоніда Федоровича Шевченка, екс-першого заступника міського голови Ізюма та лідера Ізюмських комуністів Анатолія Станіславовича Фомичевського, не без участі яких було розкрито всю цю аферу заколочену прокурором Сидореном та міським головою Божковим. Сьогодні, за систематичне викриття мною всіх цих злочинів з боку ізюмських посадовців, судові переслідування та погрози вбивством з боку цих «правоохоронців» настигли вже і мене.

ФАКТ!

Частиною 1статті 6 Європейської Конвенції про захист прав і свобод людини, ратифікованою Україною, встановлено, що «Кожен має право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом, встановленим законом».

Частиною 1 статті 7 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» кожному гарантується захист його прав, свобод та законних інтересів незалежним і безстороннім судом, утвореним відповідно до закону». Та чи стосується це в.о. голови Ізюмського міськрайонного суду судді І.М. Адамова та його підлеглих?

Виходячи з вищевикладеного, шановні пане Президент України Віктор Федорович Янукович, пане Прем'єр-міністр України Микола Янович Азаров, пане Голова Верховної Ради України Володимир Михайлович Литвин, пане Генеральний Прокурор України Вікторе Павловичу Пшонка, пане Міністр Внутрішніх Справ України Віталію Юрійовичу Захарченко прошу Вас особисто припинити це відкрите та зухвале розграбування міста Ізюм Харківської області та його мешканців, яке чиниться з боку окремо взятих посадовців місцевого самоврядування та ретельно прикривається посадовцями з Ізюмської міжрайонної прокуратури та міліції. Прошу Вас про негайне втручання в цю ситуацію та наведення ладу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.