ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ДЕПУТАТА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ВІД ПР ВАСИЛЯ ГРИЦАКА

16 липня 2012, 23:01
Власник сторінки
0
657
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ДЕПУТАТА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ВІД  ПР ВАСИЛЯ ГРИЦАКА

Я особисто висловлюю своє обурення проектом Закону України «Про поліцію», автором якого є нині ще діючий нардеп від Партії Регіонів Василь Грицак

Щоб вже вкотре запобігти воланню «ольховськоподібної біомаси», що я ховаюсь за чужими спинами, я особисто висловлюю своє обурення проектом Закону України «Про поліцію», автором якого є нині ще діючий нардеп від Партії Регіонів Василь Грицак, який також має намір балотуватися до Верховної Ради України за 177 мажоритарним округом, куди входить і моє рідне місто Ізюм.






Офіційно заявляю пану Грицаку, що він просто розсміявся в обличчя персонально не лише моєму прадіду, який загинув захищаючи Ізюм в часи Великої Вітчизняної війни, а також всім ізюмчанам чиї діди та прадіди воювади та гинули на фронтах ВВВ, всім тим, хто кував перемогу та пережив ті лихоліття.

На те, що пробужу совість в пана Грицака не маю жодних сподівань. Можу лише побажати, щоб він потурбувався замезпечити поліцаїв нарукавками (зразок подаю на фото), саме ця нарукавка відповідає нинішньому стану української правоохоронної системи.

Справжніх міліціонерів Ви, регіонали, розігнали своїми утопічно-кабальними пенсійними реформами та драконівськими умовами праці і замінили їх на молодих зелених, ненажерливих упирів які обдирають і так нищій український народ до нитки чи забивають на смерть в застінках райвідділів та СІЗО.

І ще одне, пане Грицак, раджу припинити чинити на мене тиск через своїх ізюмських посіпак. Мені вже давно не страшно і втрачати нічого – як і всім тим мільйонам українців у яких Ви та Вам подібні відібради право на життя.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.