Нова акція на PokerStars

17 квітня 2013, 14:26
Власник сторінки
0
146

Якщо ви з якоїсь причини ще не чули про те, що таке Red Spade і з чим його їдять - далі читайте уважно: бай-ін на цей турнір з БЛ Холдем становить $ 55, а гарантований призовий фонд - $1 міл.


Red Spade Open: чудова нагода виграти $ 1 млн.

Новини покера katushka.in.ua
  Червоні піки професіоналів Pokerstars знову стануть особливо привабливими для любителів покеру останню неділю квітня, 28-го числа, коли в черговий раз на найбільшому покеррумі закінчиться регулярний турнір Red Spade Open.

  Якщо ви з якоїсь причини ще не чули про те, що таке Red Spade і з чим його їдять - далі читайте уважно: бай-ін на цей турнір з БЛ Холдем становить $ 55, а гарантований призовий фонд - 1 мільйон доларів.

  При цьому переможцю гарантовано не менше $ 200 000 призових. Але це не головна родзинка події. Red Spade приваблює безліч гравців можливістю зіграти проти зірок команди Pokerstars, прикрашених фірмовими червоними піками. Їх у таких турнірах буває як ніколи багато. Ну а якщо вам пощастило, і саме ви завершите турнірний шлях однієї з «пік», то станете власником баунти у розмірі $ 100, призначених за «голову» Про.
   Читати далі...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Pokerstars,Red Spade Open,Нова акція на PokerStars
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.