У здорової нації - здоровий дух !

07 серпня 2013, 17:26
Власник сторінки
Менеджер компании "Ваше здоровье"
0
257
У здорової нації - здоровий дух !

про те що знищуэ украIнцiв

Як відомо, тіло і душа тісно взаємопов'язані і доповнюють один одного. У здорором тілі - здоровий дух, а здоровий дух - це здорова нація, частинками якої є кожен з нас.

Таким чином, моральний стан нації, а рівно і її відображення в справи насущні, залежить від її душевного стану. Чи замислювалися Ви чому наша країна з величезними ресурсами, благодатним грунтом, щедрою природою за рівнем життя стоїть на рівні Африки? Відповідь очевидна, і закладений в глибині нашої самосвідомості.

Якщо хочеш змінити ситуацію на краще почати потрібно насамперед з себе. Не кури, не пий, займайся спортом! Качай м'язи, виховуй силу волі. Пам'ятай: вороги бояться людей сильних, не тільки тілом але і духом.

На жаль, дуже багато з молодих українців зараз повалені тютюновою залежністю, яка набагато шкідливіше і підступніше ніж навіть алкоголь. Куріння - це отрута яка повільно вбиває! У всьому світі прогресивне людство відмовляється від куріння і лише нам нав'язують цей бич, за допомогою гнилий пропаганди тютюнових промисловців.

Тютюнова залежність дуже підступна, багатьом так і не вдається від неї позбутися. Тоді на допомогу приходить сучасна медицина.

Позбутися швидко і безболісно від тяги до куріння в усьому цивілізованому світі вдається за допомогою пластиру «Stop Smoking»!

Пластир від від паління «Stop Smoking» - це високоефективний засіб, який не має аналогів, дозволяє за короткий термін ПОВНІСТЮ позбутися нікотинової залежності. Пластир  від паління «Stop Smoking» не викликає рецидивів після проходження курсу лікування.

Розвиток медичного та наукового прогресу дозволяє повністю позбутися цієї шкідливої звички! Кидаючи курити ти продовжувати собі життя

Слава Україні! 

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ :





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: пластырь от курения,как бросить курить,бросить курить онлайн
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.