Юлія Тимошенко не братиме участі у судилищі

18 січня 2013, 13:16
Власник сторінки
0
187
Юлія Тимошенко не братиме участі у судилищі

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не братиме участь у сьогоднішньому засіданні Київського районного суду Харкова ...

"За станом на сьогодні мене не виписано у передбаченому законом порядку, я перебуваю в Центральній клінічній лікарні в статусі особи, що перебуває на стаціонарному лікуванні", - написала Юлія

Народний депутат Олександра Кужель, яка відвідала Юлію Тимошенко у лікарні, зазначила, що екс-прем'єр знаходиться у важкому стані. "Юлія Тимошенко у дуже важкому стані. Вона не може стати на праву ногу. Все лікування – не є кваліфікованим та спрямованим на її захворювання. Вона відчуває страшенні болі. Єдине, що їй надають – два рази на день знеболююче", - наголосила вона.

Проте влада продовжує нагнітати ситуацію навколо Юлії Тимошенко. Сьогодні вранці, нібито за рішенням суду, трьох депутатів Верховної Ради – Тетяну Слюз, Олександру Кужель та Людмилу Денисову, які приєдналися до акції протесту Юлії Тимошенко, із застосуванням фізичної сили викинули з лікарні.

"О шостій ранку відкрилися двері та увірвалися троє представників нібито виконавчої служби, а з ними – представники пенітенціарної служби, щось сказали-прочитали. Після цього, один сказав: "Захоплюйте", потім влетіли осіб двадцять бойовиків без розпізнавальних знаків, схопили нас за руки-ноги, волокли нас ногами вперед", - повідомила Олександра Кужель.

У свою чергу Людмила Денисова додала, що їх босими кинули на підлогу. "Тетяні Слюз одразу стало зле. Ми запросили лікаря з відділення реанімації, він прийшов, виміряв тиск та сказав, що у нього нема ані пігулок, ані крапель, пішов, і ми чекали ще 30 хвилин. Потім ми вимушені були викликати швидку", - розповіла вона.

"Наші особисті речі, які ми здавали перед побаченням з лідером опозиції Юлією Тимошенко, валялися на сходах. Валізи, телефони… А перед цим бритоголові тягнули нас босих та роздягнутих, як худобу. Шість осіб на кожну жінку. Викинули на сходи, а потім туди полетіло наше взуття", - зазначила Тетяна Слюз.

За її словами, на руках та ногах залишилися синці, і цей факт зафіксований лікарями харківської ЦКЛ "Укрзалізниці".

Водночас, керівництво лікарні не змогло пояснити, за чиїм наказом особисті речі народних депутатів опинилися на сходах, і визнало, що увесь час перебування із Юлією Тимошенко депутати поводили себе "коректно та тихо" і не заважали нормальній роботі медичного закладу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.