МЕНІ ПОГРОЖУВАВ НЕАДЕКВАТНИЙ ЄВРЕЙ-ПРОВОКАТОР...

17 січня 2013, 22:52
Власник сторінки
0
272
МЕНІ ПОГРОЖУВАВ НЕАДЕКВАТНИЙ ЄВРЕЙ-ПРОВОКАТОР...

Робочий день 17 січня по обіді для мене став дуже бурхливим після того, як до мого офісу вдерся ненормальний старий єврей...

Вчора, 17 січня, близько 13.00 по обіді до мого харківського офісу вдерся раніше незнайомий мені єврей літнього віку.

Цей власник «хитрого писку» не виголошуючи жодних претензій накинувся було з кулачиськами та погрозами спочатку на мене, а потім на мого колегу Андрія Руденка.

Коли ж ми завели мову про доцільність виклику міліції, то єврея мов вітром здуло. Хвилин за 10, після того як я виїхав до одного з місцевих райвідділків міліції, цей дідуган повернувся та спробував вчинити протиправні дії проти мого друга та колеги Андрія.

Ми надали відповідну заяву до міліції. Сьогодні я планую надати заяву до відповідної прокуратури з проханням про взяття на контроль перебігу слідчих дій за нашими заявами.

О 00.03 хвилини, вже сьогодні, знову отримав на свій телефон дзвінок з погрозою вбивста.

Переконаний, що за всіма цими подіями стоять мої «любі друзі» на чолі з колишніми прихвостнями КДБ Тамарою Семенівною Пивоваровою та Володимиром Сергійовичем Кузьміним.

Даний інцедент я просто так поза увагою не залишу, адже вважаю за честь поставити на місце єврейску вискочку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.