ЧОМУ МАЮ НАМІР БАЛОТУВАТИСЯ НА ПОСАДУ ІЗЮМСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ?

11 жовтня 2012, 22:02
Власник сторінки
0
227
ЧОМУ МАЮ НАМІР БАЛОТУВАТИСЯ НА ПОСАДУ ІЗЮМСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ?

Мною прийнято рішення балотуватися на посаду Ізюмського міського голови на майбутніх місцевих виборах в місті Ізюм.

З червня 2009 року роботу нинішнього Ізюмського міського голови Олександра Божкова не можна назвати ефективною. Перш за все, тому, що він обирався за принципом партійного шовінізму і тепер не несе перед виборцями ніякої відповідальності.

Вважаю, що на майбутніх виборах міського голови є можливість голосувати за конкретну людину з народу, за того хто не зрадить, за того, хто не забуде свої передвиборчі обіцянки, за того хто не буде «вжиратися в хлам» горілкою і пинками й матами виганяти людей зі свого кабінету. Саме тому я прийняв рішення прийняти участь в майбутніх виборах Ізюмського міського голови  самовисуванцем і позапартійним.

На відміну від моїх конкурентів, я не буду робити протизаконні підкупи виборців, займатися рекетом і т.д. Мій капітал – не «крило» жодної з партій і гучні заяви, а певний досвід і відповідальність перед виборцями.

Статус міського голови мені дозволить зробити багато для ізюмчан. Існує багато реальних механізмів і важелів, щоб змінити життя мешканців Ізюма на краще.

Так же, як і Ви, шановні виборці, хочу змін на краще для Вас і Ваших батьків, для Ваших дітей і внуків, для Ваших близьких, для всіх ізюмчан.

Переконаний, що міським головою Ізюма повинна бути людина відповідальна і принципова, який зможе змусити владу повернутися обличчям до народу, людина не байдужа до проблем своїх виборців.

Сьогодні потрібні професіонали. Тому знання, накоплені мною за останні роки, обіцяю використовувати в своїй роботі на благо ізюмчан.

Ізюм завжди був і залишається моїм рідним містом. Моє життя пов'язане з Ізюмом назавжди. І де б мені не довелося жити і працювати, я був і залишуся ізюмчанином. Тут живуть мої рідні, друзі, однодумці і близькі мені люди. Тому я не маю права спостерігати  «зі сторони» за непростим життям рідного міста та дорогих мені ізюмчан.

Я відчуваю в собі достатньо сил, енергії, наполегливості і життєвих знань, щоб виправдати Вашу довіру. Мій досвід роботи в економічній,  політичній, керівній, журналістській, правозахисній сферах діяльності дає мені впевненість, що я багато чого зможу зробити для покращення життя своїх земляків.

Про те, що хотів зробити, що зробив для ізюмчан, надавши мені довіру в різні роки моєї діяльності говорять мої справи.

Жодне звернення, жодне прохання, жодна проблема звернувшихся до мене людей не залишалися поза моєю увагою. Так завжди було і буде, навіть не дивлячись на те, що б про мене не базікали провокатори нинішнього правлячого в Ізюмі «режиму».

Маю намір втілити в життя в повному обсязі свою програму діяльності на посаді міського голови «ІЗЮМ - МІСТО КОМФОРТНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ, РОБОТИ, ВІДПОЧИНКУ», з якою незабаром Ви матиме змогу ознайомитися особисто.

Нині я приступаю до формування своєї «НАРОДНОЇ КОМАНДИ» в місті Ізюм. Запрошую всіх бажаючих долучатися до моєї діяльності.

Я відкритий для спілкування: телефонуйте Я(066)-690-14-55, або пишіть на мій E-mail dima_prawo@i.ua.

Не дивлячись на всі труднощі, я впевнений – разом ми їх подолаємо.

Сподіваюся при цьому на Ваше розуміння і допомогу, розраховую на Вашу активну підтримку в майбутніх виборах Ізюмського міського голови.

 

ВПЕВНЕНИЙ В НАШІЙ З ВАМИ ПЕРЕМОГІ!

РАЗОМ МИ ЗМІНИМО ЖИТТЯ НА КРАЩЕ!

 

З повагою,                                              Ваш Дмитро БЕСПАЛИЙ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.