Українські діти почнуть слідкувати за властними батьками!

28 квітня 2012, 07:54
Власник сторінки
0
625
Українські діти почнуть слідкувати за властними батьками!

Підпиши Відкрите звернення українського народу щодо Ювінальної юстиції, Гендерної політики, гомофашизму!

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

Українського народу

 Сім’я відіграє важливу роль у житті суспільства, його стабілізації, гармонізації, подоланні соціальних проблем. Саме в родині насамперед формується світогляд людини і система моральних цінностей. Здорова, міцна родина є запорукою процвітання суспільства. Проходячи етапи інтеграції у світову спільноту, Україна вміло зберігала автентичні погляди і переконання. Однак сьогодні в нашій державі з’являються нездорові тенденції, які можуть призвести до деградації нації та руйнування інституту сім’ї. Йдеться про намагання з боку ради ЛГБТ-організацій (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів та транссексуалів), узаконити як норму гомосексуальний спосіб життя та мати право на проведення гей-парадів. Мова йде про запланований гей-парад у місті Києві в травні 2012 р. Вже сьогодні підготовлений Проект Указу Президента «Про стратегію боротьби з дискримінацією в Україні». Підписання якого стане першим кроком до узаконення гомосексуалізму на державному рівні. Саме після прийняття подібних антидискримінаційних законів були узаконені одностатеві шлюби в Європі, крім цього ЛГБТ-особам дозволили всиновлювати дітей і проводити просвіту в школах.

Звертаємо Вашу увагу на спроби нівелювання інституту сім’ї в Україні і через введення політики ґендерної рівності та ювенальної юстиції в Україні.

        В Україні гендерна політика подається, як рівні права чоловіків і жінок. Старий термін «стать», який вживали для відрізнення жінки і чоловіка, замінено на термін «гендер», що означає «соціальна стать». Тобто вже не важливо, як людина народжується (за біологічною ознакою), а важливо, ким вона себе відчуває і згідно з гендерною теорією, саме соціальна стать є домінуючою в суспільстві. Відповідно до гендерної політики, існує щонайменше 5 статей (гендерів): жіноча, чоловіча, бісексуальна, гомосексуальна і транссексуальна. Міжнародні документи ж термін «гендер» тлумачать як законне право на рівність осіб-ЛГБТ.

Згідно Рекомендацій „Про заходи по боротьбі з дискримінацією за ознакою сексуальної орієнтації або ґендерної ідентичності” №CM / REC (2010) 5 від 31.03.2010р. Комітету Міністрів Ради Європи держави-члени Ради Європи повинні вживати належні законодавчі та інші заходи, спрямовані на працівників освіти і учнів, для забезпечення того, щоб право на освіту здійснювалося без дискримінації за ознаками сексуальної орієнтації або ґендерної ідентичності.

Резолюція «Дискримінація за сексуальною орієнтацію та статевою ознакою» №1728 (2010) від 24.09.2010 року містить наступне формулювання: «Парламентська асамблея звертає увагу, що сексуальна орієнтація є глибинною частиною ідентичності кожної людини, яка включає гетеросексуальну, бісексуальну та гомосексуальну орієнтації. Закликає надати право на отримання офіційних документів, що відображають ідентифікацію обраної ними статі без попереднього обов’язкового зобов’язання пройти стерилізацію або іншу медичну процедуру як операцію зі зміни статі або гормональну терапію».

ВИМОГИ

 1. Суспільство і  держава відповідальні перед сучасним і майбутніми поколіннями за рівень здоров'я і  збереження генофонду  народу України, забезпечують пріоритетність запровадження здорового способу життя (Преамбула Основ законодавства України «Про охорону здоров’я»).

2. Сім'я є   природним  середовищем  для  фізичного,  духовного, інтелектуального,  культурного,  соціального розвитку  дитини. Виховання в сім'ї є першоосновою розвитку особистості дитини (ст. 11, 12 Закону України «Про охорону дитинства»). Держава має зобов’язання охороняти сім'ю, дитинство, материнство, батьківство, створювати умови для зміцнення сім'ї (ст. 51 Конституції України, ст. 5 Сімейного Кодексу України).
Держава встановлює відповідальність за порушення прав і законних інтересів дитини, заподіяння їй шкоди (ст. 4 Закону України «Про охорону дитинства»).
3. Пропаганда гомосексуалізму явище несумісне і вороже до охорони дитинства, інституту шлюбу та сім’ї. Це загроза конституційним правам і національній безпеці України.
Україна та її культура невід’ємні – це душа нації. Основою української  нації є мораль та релігія. Пропаганда гомосексуалізму з точку зору релігії і моралі, історії і культури України – збочення та гріх, що знаходять суворий осуд в культурній спадщині народу, несумісні із сімейними цінностями та духовним відродженням країни. Культурна спадщина охороняється законом (ст. 54 Конституції України). 
4. Пропаганда гомосексуалізму має своєю кінцевою метою смерть України як народу, етносу і держави в цілому.
Пропаганда гомосексуалізму – це  популяризація анти-сімейних цінностей, нездорового способу життя, поширення моральної розбещеності, духовної деградації і фізичного збочення.  
Пропаганда гомосексуалізму – явище, рівноцінне пропаганді порнографії, алкоголізму чи наркоманії, і є порушенням прав людини як соціально-культурного члена суспільства.
5. Обов’язок Держави – це захист батьківства і материнства, здоров’я нації та її дітей.
Заборона пропаганди гомосексуалізму на законодавчому рівні, встановлення кримінальної відповідальності за дану діяльність – це запорука процвітання нашої нації, її фізичного та духовного здоров’я. Життя і здоров’я людини визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю  (ст. 1, 3 Конституції України).
      
      Враховуючи все вище зазначене:
      МИ ВИМАГАЄМО від відповідних органів державної влади зміцнювати і реалізовувати державну політику, спрямовану на захист інституту сім’ї, материнства, батьківства і дитинства. Ні в якому разі не дозволяти проведення заходів, спрямованих на пропаганду гомосексуалізму (гей-паради, тематичні виставки, конференції, кінопокази, фестивалі тощо). У разі виявлення таких фактів вимагаємо, щоб органи влади у судовому порядку домагались заборони таких подій, а також покарання для їхніх організаторів.
      МИ ВИМАГАЄМО ухвалити Закон №8711 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір)». Ним передбачається впровадження покарання за пропаганду гомосексуалізму в Україні. Пропаганда гомосексуалізму і як наслідок його поширення складає загрозу національній безпеці України. Адже це призводить до зростання епідемії ВІЛ\СНІД, руйнує інститут сім’ї і поглиблює демографічну кризу. А будь-яке діяння, яке складає загрозу національній безпеці, неодмінно має каратися. За вказаний законопроект вже зібрано понад 100 тисяч підписів і цей процес триває.

Вважаємо за необхідне наголосити, що система українського виховання формується як національна. Репутація сім’ї в Україні завжди цінувалася вище за майновий стан. Сім’я – святиня людського духу, де навіть під час кризи зберігаються любов, вірність, чесність, сумління, взаємна повага. Громадська думка міцно береже цілісність сім’ї. Лише у сім’ї як джерелі продовження життя нації, є запорука гідного виховання українських дітей.

 

Якщо тобі не байдуже майбутнє твої дітей, приєднуйся!

Підписуй електронну версію Листа!

Розкажи всім своїм друзям!!!

javascript:nicTemp();




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.