«КІСТКА» В ГОРЛЯНЦІ БОЖКОВА, або В ПР ОСТАТОЧНО ВТРАЧЕНО ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД...

04 жовтня 2012, 11:52
Власник сторінки
0
240
«КІСТКА» В ГОРЛЯНЦІ БОЖКОВА, або В ПР ОСТАТОЧНО ВТРАЧЕНО ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД...

Нині містом Ізюм активно шириться інформація про те, що за прямим наказом горе Ізюмського міського голови Олександра Божкова хочуть знести білборд з передвиборчою агітацією...

Надійшла інформація, що за прямим розпорядженням горе Ізюмського міського голови, регіонала Олександра Божкова в найближчий час мають зрізати білборд з передвиборчою агітацією Анатолія ФОМИЧЕВСЬКОГО – кандидата в депутати по мажоритарному округу № 177. Не зупиняє пройдисвіта навіть те, що така «витівка» для нього «пахне» кримінальною вцідповідальністю за перешкоджання в передвиборчій агітації.

За наявної інформації, прямим власником металевої конструкції є директор фірми «ІзюмСтальКонструкція» Григорій Олексійович СОЛОД, член Партії Регіонів, партквиток отримував особисто з рук нині поки ще Президента України Віктора Януковича, видна та поважна в Ізюмі людина.

Спроби тиску на пана Григорія, щодо зносу білборда, виявилися безуспішними, так як останній, на відміну від «весільного генерала» Божкова і його прихвоснів, читає законодавство і є людиною. Тому, щоб виправити ситуацію, минулої неділі Олесандр Божков, як голова місцевого осередку ПР в місті Ізюм, вже відомий нам гей, а за сумісництвом секретар Ізюмської міської ради, регіонал Андрій Кукла та купка інших ізюмських регіоналогопників провели собі щось таке на кшалт аля-партконференції. Але хочу відразу зазначити, що в силу свого інтелекту, а в декого він ще й пропитий, та розумових здібностей захід відбувався навіть не за партійним статутом. Результатом цього «шабашу» стало виключення з лав Партіїї Регіонів Г.О. Солода.

Далі цікавіше, 2 жовтня проходить чергова сесія Ізюмської міської ради на якій за ініціативи Олександра Божкова було «протягнуто», за допомогою регліанальських «копкодавів» та «тушканчиків», завідомо неправомірне рішення про розірвання договору на оренду землі з паном СОЛОДОМ. Тобто, формально, білборд з агітацією пана ФОМИЧЕВСЬКОГО уже знаходиться на землі, яка знову належить міській громаді, а вірніше «волчку режима» Божкову, яку нічого не завадить уже зрізати металеву конструкцію.

Але що ж сталося, чим же завадила металева конструкція з агітацією Анатолія ФОМИЧЕВСЬКОГО? І на це питання маю відповідь.

Все дуже просто. Білборд знаходиться біля залізничного вокзалу станція «Ізюм», де зараз відбуваються ремонтні роботи. На 20 жовтня поточного року заплановане помпезне відкриття відремонтованого вокзалу, де будуть присутні регіональські «шишки» в тому числі і Віктор Остапчук, голова правління Південної Залізниці і кандидат в депутати до ВР від Партії Регіонів по цьому ж таки 177 виборчому округу. Ось Олескандро Божков і вирішив вислужитися в такий звірячий спосіб.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.