Громаді не можна залишатися байдужою до ситуаціі довкола санаторію в Алупці!

14 січня 2013, 10:02
Власник сторінки
політик, юрист
0
2485

В місті Алупка на території дитячого протитуберкульозного санаторію ім. Боброва приватне підприємство незаконно побудувало паркан по схилу, що веде до набережної і пляжу.

Таким чином підприємці перекрили хворим дітям доступ до моря.  

Нагадаю, минулого року площа санаторію рішенням Алупкінської міської ради була зменшена. Згодом вказане рішення у судовому порядку було визнано незаконним. Тільки от, незважаючи на це, укладені на його підставі договори оренди досі не скасовані, а незаконне користування земельними ділянками фактично не припинено.

Хочу наголосити, що дитячий протитуберкульозний санаторій ім. Боброва функціонує з 1902 року і є єдиним санаторно-курортним закладом на території країн СНД, що спеціалізується на лікуванні та профілактиці туберкульозу кісток. Він знаходиться на природній території, що має особливо цінні та унікальні природні лікувальні ресурси і використовується з метою лікування, медичної реабілітації та профілактики захворювань.

Щоби не допустити протизаконного захоплення території, яке може завадити лікуванню хворих дітей я звернувся до Генерального прокурора України та Голови Ради міністрів АРК з вимогою здійснити невідкладну перевірку ситуації, що виникла, та вжити всі необхідні заходи, щоби не допустити незаконного заволодіння землями дитячого протитуберкульозного санаторію ім. Боброва.

Про результати проведеної перевірки та вжиті заходи реагування обов’язково повідомлю.

Надзвичайно важливо у даній ситуації розуміння того, що доля цього дитячого лікувального закладу залежить, в першу чергу, від самих мешканців Алупки. Адже, тільки громадський протест можу зупинити нечистих на руку забудовників.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.