Пішли ви далеко, панове європейці, зі своїми ксенофобськими страхами

14 грудня 2012, 00:23
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
6814

Уся надія українців на благословенну "СВОБОДУ"!

Не так давно опублікував я блог під назвою "Якому народові закликають повернути Україну комуністи"?

Це були роздуми з приводу того,  як нахраписто, нахабно, по-хамськи вели свою психопропаганду представники КПУ в ході підготовки до минулих парламентських виборів, буквально пеленаючи державу в свої кумачеві транспаранти з апокрифічним, безглуздим лозунгом, виведеним мовою раші: "Вернем страну народу!"

Як же ж мене після цього не обзивали в коментарях потайні сталіністи, підписуючись різними вигаданими іменами. Благо, на окремих сайтах є змога обливати помиями блогерів, навіть не реєструючись для вчинення авторського запису.

Якщо товариші комуністи не забувають цю публікацію ще з жовтневої пори,  значить вона влучила в десятку. Дошкуляє, муляє їм, значить працює.

Учорашні ж події в Верховній Раді України, прихід до її керівництва колишнього секретаря райкому КПРС із Донецька  В. Рибака, представника нинішньої КПУ І. Калетника на пост першого віце-спікера парламенту, є не що інше, як втілення передвиборних обіцянок вірних ленінців у діло.

Комуністи справді повертають собі… Україну. Насамперед брехнею, страшним обманом своїх виборців. Чи давно це було, коли зі слиною на губах віртуально воювали вони на передвиборних мітингах із олігархами, називаючи їх найбільшими ворогами трудового народу. Але коли прийшло до діла у Верховній Раді, тут же, підібгавши хвоста, поспішили в будку Партії регіонів. Для схрещування.

Дивуватися нічому, політична проституція  це і є спосіб довгожительства вірних ленінців.

Мене в цій ситуації, якщо чесно, подивувало дещо інше. Просто таки дика  в відношенні до українського народу позиція хваленого Європарламенту. Буквально вчора вона була оприлюднена в Брюсселі.

Суть її зводиться до того, що ця міжнародна структура висловилася за тісну співпрацю в середині Верховної Ради з українськими комуністами і занадто різко осудила успіх Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Не зважаючи на те, що останню політичну силу вельми активно на останніх парламентських  виборах підтримав український народ. Що перші її кроки у вищому законодавчому органі активно підтримують мільйони українців.

Окремих депутатів Європарламенту, бачите, по-справжньому непокоїть, навіть, як можна зрозуміти, потрясає зростання націоналістичних настроїв в Україні.

Але невже ж бо подібне з'явилося, виросло на порожньому місці?

Буцімто з Європи не було видно, як  окупаційна влада донецьких маргиналів без малого три роки намагається Україну силоміць перетворити на ще одну російську державу на українській землі.

З цією метою, по-бандитське безпардонно змінювалося мовне законодавство, вихолощувалися учнівські підручники з історії в школах і вузах, здійснюється тотальний наступ на наш національний інформаційний простір.

Якраз прихід до парламенту націоналістичної партії "Свобода", яка є ідеологічною, свідомою силою українського народу, за будь-яку ціну покладе цьому краю. Зупинить вандалізм і варварство рафінованих українофобів.

Думаю, що в цьому за два перших дні роботи парламенту змогли переконатися всі, хто слідкував за подіями на вулиці Грушевського.

Верховна Рада нарешті заговорила українською!

Наступними кроками будуть: введення десятикратних розмірів за розміщення вивісок та реклами чужинською мовою. Здійснення люстрації щодо передач національних теле- і радіоканалів, які працюють на кошти платників податків. Контроль за дотриманням державними службовцями вимог українського законодавства щодо використання в роботі державної мови, при прийнятті на роботу.

"Свобода" – це нині стержень опозиційних сил, який або верне нам втрачену свободу в своїй країні, або покличе всіх на барикади.

Так що пішли ви далеко, вельмишановні панове європейці, зі своїми ксенофобськими страхами.

Українське держава буде будуватися руками й мізками українців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.