Україна стала губернаторством Росії…

29 листопада 2013, 09:54
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
566

Програли всі: влада, опозиція, дипломатія Європи. Виграв Кремль, зробивши В. Януковича своїм посильним рабом...

тже, привітаймо себе з великою… ганьбою для України. Від нинішнього дня, 29 листопада 2013 року, у нас більше немає повноцінної незалежної, суверенної держави. В. Янукович і його злодійська камарилья перетворила її в безславне губернаторство  Росії.  Доказали, що вони сповна справилися з своїм соромним, зрадницьким завданням окупаційної влади.

На шляху до цивілізації, нищівної поразки зазнали всі: влада, опозиція, дипломатія Європи. Однозначно переміг Кремль.

Найпідлішу роль зіграв тут , звісно ж, В. Янукович. Він поїхав до Вільнюса в якості губернатора Росії. Як глава держави України не підписав жодного документа. Навіть декларації про подальше співробітництво між ЄС і України.  Це – повний відхід від курсу євроінтеграції, це дальша сталінізація нашої держави, це "тайожний" тупик. З'явився перед Європою, як осоружний, безчесний посланець В. Путіна в Вільнюсі, В. Янукович немовби мантру постійно повторював перед європейським керівництвом, главами сусідніх держав, які взяли участь в вільнюському саміті "Східного партнерства" що Україну на перемовинах з Євросоюзом має представляти… і Росія. Так запопадливо турбуються про роль свого господаря  лише плюгаві раби.

Зрозуміло, що для Європи це просто таки дикунський варіант дипломатії. Ось чому В. Януковичу ніхто з європейських політиків більше не подає руки. З ним ніхто не спілкується. Його співрозмовником на саміті був лише перекладач. На українського посланця в Литві дивляться як на генерал-губернатора Путіна, і тому на зібрані посадили в самий кут переговорного столу, туди, де розмістилася диктаторська Білорусь. На відворотну гальорку…

Найбільшої поразки зазнала опозиція. Вона програла все, що лишень не стояло на кону. Тепер гола, як долоня, простоволоса мов турецький святий, зайвий раз переконливо довела, що всі її королі сороміцькі, а слова і вчинки – не мають ніякої ваги і значення. Словом, абсолютні баламути. Жодному слову відтак не можна вірити Яценюку, Турчинову. Вони явно загралися з роллю їхньої "вождиці". Забувши, що роль України  в мільйони разів важливіша за долю їхнього ув'язненого олігарха, який справді ж таки жорстоко підставив народ України з ціною на газ у ніч на Водохреща 2009 року.

Прикро, що в цій же омані опинилися і вожді партії УДАР, ВО "Свобода".

Усе що сталося мені нагадує одну дивну байку.

У містечко заїхав примітний багатій. Він зайшов до найкращого багатоповерхового готелю, і заявив, що має намір надовго тут зняти апартаменти. Як завдаток, подав господарю  сто доларів США. Той викликав свого прикажчика і  відправив разом із гостем вибирати селитьбу.

Отримавши гроші, власник готелю вручив їх прислузі з вимогою негайно доставити стодоларову купюру для погашення боргу аптекарю. Щасливий провізор притьмом поспішив переправити асигнації м'яснику. У того була позика перед лісником. А лісівник виявився боржником повії. Куртизанка незбагненно зраділа грошам і вирішила нарешті сплатити  все що вона винна власнику готелю. Коли невеселий гість із прикажчиком спустилися з поверхів пансіонату, не знайшовши для себе достойних апартаментів, сто доларів лежали на столі перед власником помешканням. Гість забрав гроші і пішов до іншого готелю.

Так, на порушення всіх законів політекономії, гроші покрутилися по містечку, погасили всі нагальні борги їх знаментих мешканців, але й надалі непорушно залишилися на місці, в гаманці заїжджого пана.

Подібно до цього шахрайства, і В. Янукович покрутивши у нас всіх перед носом запрошенням до Європи, начебто морквою перед голодними кролями, став у сороміцьку позу перед маленьким Путіним…

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.