Янукович підписав угоду про вступ до Митного союзу?

06 грудня 2013, 21:30
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
1371

Коли подібне правда, то це зрада інтерсів українського народу і розв`язання проблеми Майдану силовим шляхом...

Як щойно, о 23.00, 6 грудня 2013 р., від редактора найбільш поінформованого  в світі журналу The Economist пана Лукаса, стало відомо, що сьогодні В. Янукович у Сочі, разом із В. Путіним підписав стратегічну угоду з Росією про вступ України до Митного союзу. В обмін начебто на п'ятнадцять мільярдів доларів США позики в РФ і дешевий газ – за 200 доларів. Читайте тут.

Ось вам, друзі, і Європа…

Ось чому, виявляється, світова преса сьогодні здивовано написала, що 4 грудня ц.р. українська делегація чомусь не приїхала на підписання договору про реверс газу обсягом не менше десяти мільярдів кубічних метрів із Словаччиною. Більш детально про це можна дізнатися тут.

А в цей час на прямому ефірі телеканалу ІНТЕР у студії Савіка Шустера О. Єфремов, О. Лукаш, Л. Кожара, Н. Королевська і далі дурять народ – ми, мовляв, підпишемо Асоціацію з ЄС. Двері відкриті…

Який цинізм…

Якщо повідомлене відповідає дійсності, виникає цілком логічне запитання: а де ж тій таки Росії взяти такі величезні гроші на купівлю нинішньої української влади? Адже добре відомо, що зовсім недавно Кремль відмовив на вмовляння Олександра Лукашенка щодо термінової позики двох мільярдів доларів США. А тут начебто треба викласти п`ять мільрядів доларів США негайно, а згодом і всі п`ятнадцять... 

Що ж далі?

За відповіддю відправляю вас до сьогоднішнього поста блогу Юрія Луценка, який із приводу цього написав: "Якщо Янукович здає Україну Росії – це силова розв'язка, неминуче глобальне протистояння і велике кровопролиття..."

Не приведи, Боже...

 +++

По обіді, 7 грудня 2013 р., прес-служба Президента України.повідомила, що «питання приєднання України до Митного союзу під час зустрічі Януковича і Путіна не обговорювалося...»

Однак, опозиція стверджує, що Президент Віктор Янукович готується підписати угоду про стратегічне партнерство з Росією щодо приєднання до Митного союзу 17 грудня в Москві. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.