ПРіБЮТ нарешті оформився…

17 листопада 2011, 20:49
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
3150

Усе таки давня змова між двома продажними, олігархічними зграями зрештою реалізувалася. Зговір, комплот за створення блоку ПРіБЮТ знайшов втілення в новому законі про вибори народних депутатів України

Те, про що вони потайки шепотілися в вересні 2009 року, задумуючи фактично ввести в державі двопартійність, змінюючи біля злодійського розпилу держбюджету почергово один одного, нині практично збулося. Підвищивши в дві руки (187 нардепів від фракції Партії регіонів + 62 – від "БЮТ-Батьківщини") до п’яти відсотків прохідний бар’єр до Верховної Ради на наступних виборах, власники мішків з американською капустою фактично тільки для себе підставили стільці, щоб іще ближче бути до… сонця.

Україні нарешті явився брудний "Мерлезонський балет", який так цнотливо оберігався під різними відмовками.

Бажаючи хоч якось виправдатись, представники фракції "БЮТ-Батьківщини" пояснюють, що це, мовляв, нинішнє голосування - вимушений крок. Колишній прокурор Сергій Міщенко навіть радіє з того, що буцімто відтепер опозиція має шанс поборотися в мажоритарних округах і навіть перемогти у них, сформувати більшість у наступному парламенті.

Звичайно, що таке може бути. Адже хто б сумнівався, що в олігархів ПР більше вкрадених грошей, ніж у багатіїв "БЮТ-Батьківщини". Нинішнім зрадницьким голосуванням вони фактично самі все підтвердили, хоча роками відмовлялися від цієї диявольської тотожності.

Тільки ж при чому тут ОПОЗИЦІЯ? Коли, виявляється, насправді  теперішній "БЮТ-Батьківщини" є гнилим політичним клубом із обслуговування донецьких.

І те, що грошові мішки "найопозиційнішої" фракції при підмозі мільйонерів із все того ж таки продажного НУНСу вибили собі вінценосні місця в "призначеній" опозиції насправді не є ніяким компромісом. Зрадництво завжди однаково погано тхне. І хоч би якими їх спікери все не поливали словоблудними парфумами…

Із цього приводу маю лише зауважити, що іще Шарль Монтеск’є свого часу дотепно зауважив: "Олігархи підтримують державу так само, як петля підтримує повішеного."

Одне слово, вони (ПР і БЮТ) знову порозумілися. Під столом хтось у чомусь уступив, хтось комусь щось пообіцяв. І поділили представницьку владу надвоє. Лиш би не пройшли в парламент "Свобода", "УДАР" Віталія Кличка, ще не окріпла партія Анатолія Гриценка.

Який же вихід?

Лише один: повне ігнорування на майбутніх виборах депутатських формувань цього штибу: ПРіБЮТ та НУНС, чи якийсь там абревіатурний замінник цього останнього формування, котре вже оскому набило в нескінченних своїх зрадах, ренегатстві, відступництві.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.