Лев стрибнув...

23 листопада 2011, 18:09
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
6330

Другу добу російські телевізійні канали буквально захлинаються радощами з приводу великої імперської перемоги над таджицьким… сифілісом.

Ви ж, сподіваюся, пам’ятаєте, що після затримання у Таджикистані за контрабанду двох літаків російської авіакомпанії, пілотів (один із яких громадянин Російської Федерації) таджики засудили на тюремного ув’язнення в 8,5 років. Після цього головний московський політичний санітар із українським прізвищем Онищенко, на весь світ заявив, що заїжджі таджики-остарбайтери є найбільшими перенощиками туберкульозу і СПІДу. І в Росії почалося справжнє полювання на азіатів, як на гірських козлів. Їх брутально, із застосуванням собак, виловлювала поліція і буквально пачками почала висилати за межі своєї держави. Знайшли, що ці сифілітики не лише розносять страшні хвороби в російському суспільстві, а й викачують із Росії величезні гроші – 36 відсотків від ВВП Таджикистану поступає якраз від остарбайтерів. Виконуючи, підкреслю,  виключно найбруднішу роботу – працюючи на посадах двірників, сантехніків, асенізаторів і т.п.

 Пригадується, що свого часу подібному остракізму в Росії піддавалися грузини. Їх дітей виключали із шкіл, дитячих садків. Подібно таджикам нині, тоді грузинів, які потрапляли під руки, відправляли до Джорджії.

І таджики таки не зуміли вистояти проти шаленого імперського натиску з Москви, буквально за тиждень зламалися. Закрили очі на все, що знайшли на борту двох літаків, які доставляли вантажі між Росією і Афганістаном. Наївно ж гадати, що таджицька Феміда настільки несосвітенна, безглузда, коли здатна "впаяти" такі величезні строки тільки за те, що літаки російської авіакомпанії, на борту яких буцімто закінчувалося пальне, просто приземлилися на території суверенної держави. Що не кажіть, а 8,5 років тюрми, з утриманням у колонії  посиленого режиму за таке явно не дають…

22 листопада, під улюлюкання російської сторони, пілоти-контрабандисти випущені з ув’язнення. Москва як героя-папанінця зустрічає свого літуна Садовничого. Всі телеканали в сльозах розчулення. В державі немов національне свято: врятували таємничого перевізника  товару вельми сумнівних "коробейників"… Росія, вперед!

Якщо в цьому ключі нашому північному сусідові рухатися далі, це означає, що на черзі -  подібним нахрапистим модусом належить перемагати самі… Сполучені Штати Америки. Там ось-ось мають засудити на довічне ув’язнення відомого торгівця зброєю Віктора Бута.

Імперські ЗМІ уже і з цього крамарчука смертю, якого американські розвідники спровокували на відверті розмови, вміло задокументували наміри з підготовки до знищення ряду агентів спецслужб США, взяли, що називається на гарячому, роблять справжнім героєм. Чуються навіть пропозиції після визволення з американської неволі зробити В. Бута заледве не депутатом Держдуми.

Це вже явний натяк на подібну долю відомого провального колишнього кагебіста, ще одного російського збитого льотчика – Андрія Лугового. Депутатом Держдуми він, як відомо, став після того, як лондонська прокуратура звинуватила його в знищенні свого колишнього колеги Олександра Литвиненка з допомогою плутонію… Справа відноситься до подій 2006 року.

Кажуть, що з О. Литвиненком Кремль розправився, як колись злопам’ятний Сталін із Троцьким, головним чином за книжку "ФСБ підриває Росію"…

Відчуваючи себе на міжнародній арені левом, царем усіх звірів, наш північний сусіда верховенство права розуміє, як верховенство сили. А це, либонь, далеко не одне й теж саме…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.