Українські колонії - це п‘ятизіркові лікарні?

15 березня 2012, 10:17
Власник сторінки
журналист
0

Президент Янукович має забов‘язати свою адміністрацію, підлеглих та членів Партії регіонів лікуватися не за кордоном та у Феофанії, а у медсанчастинах колоній

Режим продовжує прикидатися дурником та виконує наказ Банкової про ненадання медичної допомоги Юлії Тимошенко, що є частиною страшного плану із знищення лідера опозиції.

7 березня Генпрокурор Пшонка особисто пообіцяв німецьким лікарям, які обстежували Юлію Тимошенко, що лідера опозиції лікуватимуть у повній відповідності до медичного висновку та рекомендацій німецьких лікарів. Натиснути на них Банковій не вдалося і вони на прес-конференції наголосили, що лікувати Юлію Тимошенко, згідно із її діагнозом, можна лише за межами колонії у спеціалізованій клініці в умовах стаціонару.. Це відео з прес-конференції лікарів.

http://www.youtube.com/watch?v=4x1FFBxWkfM&feature=youtu.be

 Можливо у режиму є мета - зробити проблеми із здоров‘ям Юлії Тимошенко хронічними та невиліковними? І саме через це режим довго чинив спротив обстеженню закордонних лікарів? Українські лікарі, призначені Банковою, свідомо порушували клятву Гіппократа,  чим спричинили шкоду здоров‘ю Юлії Тимошенко.

Що ж продовжує робити режим навіть після спільної прес-конференції ( 7 березня) німецьких лікарів та людей в білих халатах від Банкової? Продовжує брехати! Пенітенціарна служба збрехала, що Юлія Тимошенко нібито не збирається ознайомлюватися з діагнозом німецьких лікарів.  

Висновок канадських лікарів  Юлія Тимошенко ще не отримала, він ще буде з часом оприлюднений. Однак,  з висновком німецьких лікарів незаконно засуджений лідер опозиції ознайомлена, навіть дозволила своєму захисникові Сергію Власенку повністю, або частково його оприлюднити ( у разі необхідності).

Діагноз німецьких лікарів значно ширший, аніж ті 10% інформації медиків з Банкової, якою вони шість місяців намагалися зомбувати суспільство.

 Нагадаю що німецькі лікарі чітко наголосили, що лікувати Тимошенко можливо лише в стаціонарних умовах в спеціалізованій клініці, поза установ пенітенціарної служби, тому що проблеми із здоров‘ям великі, лікування має бути комплексним і навіть в німецьких колоніях немає умов можливостей лікування людей з такими діагнозами.

Що ж знову робить пенітенціарна служба? Повідомляє, що Тимошенко можна лікувати в умовах медчастини колонії. Пункцію спинного мозоку вони там братимуть? Люди, які стикалася з такою бідою знають, що такі процедури, які по суті є загрозливими для здоров‘я, роблять лише висококласні лікарі в спеціалізованих клініках. Невдала процедура призводить до погіршення здоров‘я у кращому випадку, а до інвалідності - у гіршому.

Чи може Качанівська колонія вже стала п‘ятизірковою лікарнею? 

Якщо так, то президент Янукович, турбуючись про свою команду і просто як людяний політик, має забов‘язати свою адміністрацію, підлеглих та членів Партії регіонів лікуватися не за кордоном та у Феофанії, а у медсанчастинах колоній.

Сьогодні фракція «БЮТ-Батьківщина» відправляє відкриті листи президенту, Прокурору та голові СБУ  та оприлюднила в парламенті заяву, у яких вимагає: 

1.      Припинити тортури та забезпечити належне лікування Юлії Тимошенко.

2.      Виконати всі рекомендації німецьких лікарів – зокрема, в частині проведення комплексного лікування у спеціалізованій клініці належного рівня кваліфікації поза межами пенітенціарної системи.

3.      Негайно обрати клініку для лікування Юлії Тимошенко за погодженням та рекомендаціями німецьких лікарів – для того, щоб забезпечити весь обсяг медичної допомоги та реабілітації, який ними запропонований.

4.      Зупинити провадження у справах проти Юлії Тимошенко на підставі статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України у зв’язку із станом здоров’я екс-прем’єр-міністра.

5.      Закрити сфальшовані кримінальні справи та звільнити лідера опозиції. 

P.S.  Більше аніж півроку партія «Батьківщина» добивалася обстеження свого лідера Юлії Тимошенко незалежними медиками. Незалежних від Банкової українських медиків до неї не допускали. Десь місяць тому  міністр Лавринович разом з мінохорони здоров‘я ухвалили правила  для пенітенціарної системи, в яких зазначено, що людина, яка перебуває у неволі  має право на медичну допомогу тих спеціалістів, яким вона довіряє і яких вважає фахівцями. Це підзаконний акт, який народжується та приймається на рівні міністерства. Це не закон, який має ухвалити Рада і не зміни до Конституції. І це було зроблено не після ухвалення Конституції в 1996 році, а лише після кричущих заяв європейських правозахисників, Європарламенту, резолюції ПАРЄ, заяв європейських та американського урядів, висновків європейської комісії про запобігання тортурам мінюст (який завжди мав і має  стояти на сторожі закону) з панського плеча дозволив людям у неволі скористатися своїм конституційним правом.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.