Пекло в центрі Києва (відео)

04 квітня 2012, 08:24
Власник сторінки
журналист
0

Раджу всім подивитися цей документальний фільм Костянтина Усова. Жахлива правда про людей, які роками знаходяться у Лук’янівці і провина яких ще не доведена!!!

Ніколи не могла уявити, що таке пекло. Тепер зрозуміла. Пекло знаходиться в центрі європейської столиці за адресою Дегтярівська,13. Я шокована побаченим та почутим. Не думаю, що треба переповідати зміст цього фільма. Кадри з документального фільма-розслідування журналіста ТВі Костянтина Усова вражають. В цьому пеклі роками знаходяться люди, провина яких ще НЕ ДОВЕДЕНА !!!

Раджу всім подивитися цей документальний фільм, щоб зрозуміти, що в Україні панує середньовіччя. І що поки є такі Лук’янівки, в яких  люди, вина яких не доведена, знаходяться роками, Україні до цивілізованого світу дуже далеко. Влада, яка зберігає такі репресивні установи з нелюдяними умовами має понести за це відповідальність. Дякую Костянтину за його професійність та громадянську позицію. За те, що світ може тепер дізнатися правду про це пекло. Це справжнє журналістське розслідування! Костя заслуговує і звання "Журналіст року" і нагороду Телетриумфу,  і  інші нагороди в галузі журналістики за те, що зробив неможливе:  розповів світу про закриту від суспільства та світу установу- пекло з назвою Лук’янівка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.