Хто ж щур в опозиції?

07 червня 2012, 10:44
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
4248

Усіх зрадників на "чорну дошку"

Чи вірить хто наївний і досі у випадковість ситуації, яка сталася вранці 5 червня із черговим провалом так званої об’єднаної опозиції щодо блокування проходження через парламентське голосування драконівського закону про мову? Для мене ж одразу все стало зрозумілим – здали, гади продажні, Україну без бою (http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/rak91/a67116).

І знову нахраписто, безцеремонно, по-хамськи просяться – голосуйте за нас. Підтримайте, ми, мовляв, єдина надія і опора України.

А тепер згадайте, що було після першого розгляду у Верховній Раді цього дикунського циркуляру. Нагадаю вам із допомогою відео (http://newsone.ua/video/ukraine/?media_id=11158).

Так ось, після рукопашної роздратований В. Литвин плаксиво заявив, що в разі, коли, мовляв, на нього й далі насідатимуть (хто й чому, відносно чого, у який спосіб – абсолютна незвідність), він озвучить усі домовленості, які начебто існують щодо продавлювання цього законопроекту. 

Дивно, але факт, ця аморфна, тупоголова «опозиція» (її тепер треба називати такою в лапках – не інакше) не вчепилася зубатим крокодилом у спікера, щоб розколихати цю каламутну як кисіль ситуацію, витиснути з нього пояснення того, хто ж насправді збурює становище в державі, хто бере участь у підкилимному продажу конституційної цілісності України. Як, напевне, належало б учиняти справжній фронді, яка стоїть на захисті інтересів наших найбільших завоювань - суверенітету, незалежності, державності..

Але всі «борці з режимом» сором’язливо промовчали. Чи не тому, щоб справді бува не проговорився, дочасно не видав пан Литвин зрадників із рядів «опозиції». Тільки один лише правдоруб Анатолій Гриценко 31 травня ц.р. прокричав у своєму блозі: «Вимагаю від Литвина розкрити закулісні домовленості щодо законопроекту про мову-язык!» (http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/4fc77e2d06a55/)

Його не почули. В рядах об’єднаної «опозиції» зберігалася мертва тиша. Начебто їх усе це абсолютно не стосується…

А тепер щоб зрозуміти все, знову повернімося до запропонованого мною вище відеоматеріалу. Воно займає часу на перегляд лише одну хвилину 19 секунд. Починайте спостерігати за всім якраз із початку другої хвилини. 19 хвилин достатньо, щоб дещо зрозуміти..

Придивіться уважно до того, хто грудьми став захищати автора антиукраїнського дурнуватого законопроекту, який, як відомо, і затіяв локальну бійку під парламентською трибуною, і якого мусолили кулаками розлючені депутати. Пізнали? Звісно ж генерал СБУ (читав десь, що його дід і батько також були кадебістами), він же керівник фракції БЮТ-Батьківщина в Верховній Раді Андрій Кожем’якін. Недремне вухо й око ЮВТ в колі придворних бояр із депутатськими значками.

Так ось, знайте, що саме цей чоловік ЗАБУВ, відповідно до плану дій «опозиції» з блокування мовного законопроекту К-К, ВІДДАТИ НАКАЗ підготовленій групі депутатів, котрі мали блискавично висмикнути картки для голосування на тих місцях, де представників провладної коаліції не було в залі. А в числі таких, чиї робочі місця спрацювали на позитивний результат, виявилося аж 62 віртуальних нардепи (http://blogs.pravda.com.ua/authors/andrushko/4fcf5283e29da/)

І законопроект успішно прийняли. Про це більш детально читайте тут (http://www.pravda.com.ua/articles/2012/06/6/6966058/) Краще всього починаючи з розділу «32 секунди парламентського дива».

Бачите, пан Комем’якін начебто не зумів розібратися, за яким порядком (другим чи третім за послідовністю) буде розглядатися в сесійній залі мовне питання. Мовляв, випадково помилився.

Чомусь думається, що це якраз та випадковість, котра ходить у штанах чиєїсь прихованої корисливої необхідності.

Зважте, що про помилку каже генерал-аналітик, у розпорядженні якого більше сотні народних депутатів. А у кожного із цих «слуг народу» на платній основі працює по чотири (!) помічники, службовим обов’язком котрих якраз є уважно слідкувати за тим, які саме питання, в якому порядку розглядатимуться на сесії, які законопроекти дочасно знімаються з розгляду.

Словом, виставив на посмішище у ролі справжніх недотеп, дурників усю свою армію, яка є начебто мозком об’єднаної «опозиції»...

Надалі, думаю, любі мої друзі, всім нам голови треба повертати у бік… Харкова. Звісно, якщо регіонали вміють дотримувати даного слова…

Чи не про все це бува погрожував розповісти пан Литвин? Але його не захотіли почути…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.