Знайдіть лідеру двійника-українця…

09 червня 2012, 08:38
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
5476

Якщо цар звертається на… фені


Чому ми плачемо, або сміємося над книжкою, журналом, газетою, а подеколи і вчитавшись у талановитий пост блогу?
Тому, що нас іноді до глибини душі вражають дрібненькі літері, а ще точніше – СЛОВА.
Їх магічна сила неперевершена. Нині все частіше доводиться чути про диво їх  перевтілення в матеріальну складову . І це далеко не містика.
Тому напутнє слово це своєрідна сугестія (навіювання шляхом замовлень). Побажання вдачі, це своєрідне додаткове вітрило на щоглу. Вітер у спину…
Ось і глава держави, вирушаючи відкривати ЄВРО-2012 до Варшави, завітав із своїм парусом підтримки до розташування футбольної збірної України, яка незабаром має виходити на зелене поле стадіону.
І що ж ми побачили, почули?
Допоміжне вітрило лідера донецьких зіткано із… фені.
Де ще є така ганьба, коли б керівник найбільшої європейської суверенної, незалежної держави проводжаючи на змагання свою спортивну дружину, з напутнім словом звертався до неї мовою сусідньої країни. Це незаперечний факт морального персонального капітулянтства, неспростовний доказ меншовартості особи. Колоніальне поклоніння метрополії, яка, схоже, вибудувана в душі чоловіка.
Бо важко ж повірити, що глава держави приїхав до збірної, аби звернутися з побажанням лишень до одного футболіста – яскравого українофоба О. Алієва, котрий не лише кривляється з нашого національного гімну, а й зовсім не відповідає журналістам, які звертаються до нього українською.
Аби не ганьбити ситуацію наалі, пропоную вождикам із Партії регіонів пошукати для їхнього лідера двійника, котрий би володів українською. Бо сором за чоловіка із зростом 192 см.
Це важливо ще й тому, що мова є складовою характеру українців.
А з ущербним характером якого  біса виходити на футбольне поле? Адже не зрозуміло, приміром, за честь якої «страны» побажав достойно змагатися пан Янукович?


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.