Сопливий супермажор із наганом за пазухою

01 липня 2012, 22:46
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
2571

Хто стане для нього мішенню?

На супутникову антену маю змогу отримувати сигнал аж із трьох білоруських каналів.  Оце, скажу вам, іноді задоволення спостерігати за тим, як управляє в ручному режимі державою, мовбито колишнім своїм радгоспом, батько Лукашенко.  Челядь, різного роду депутати, сенатори (є там і такі!), міністри, б’ючи чолом перед чоловіком із вусиками на манер ви знаєте кого, доповідають йому про стан у ввіреній галузі, чи на певному напрямку роботи, вносять якісь там свої пропозиції.
Вони внизу, на трибуні, розташованій у залі. Він на високій сцені з підвищенням. Тремтять, хвилюються, буцімто перед Богом.
Він слухає, іноді щось довго коментує, або ж багатозначно каже: «Сідайте, я над цим подумаю…»
Себто, все в державі в вирішує він одноосібно, як пастух у череді…
На цьому, власне, й закінчується вся демократія і свобода слова по-білоруськи.
А особливо ж смішно спостерігати за тим, як головнокомандувач приймає парад. Поруч із ним (так і хотілося написати: «на білому коні») його малолітній синок Миколка. Теж у військовій формі . Права рука, як у справжнього білоруського маршала, – витягнута під козирок. Хлопчак тільки пішов до школи.
А цими літніми днями білоруські телеканали, один із перед одного, показували як два Лукашенки – старший і маленький гостювали в Венесуелі, які почесті віддавав їм обом одразу президент цієї країни Уго Чавес.
Репортажів про це я бачив декілька, і тільки сьогодні відкрив для себе разючу новину з тих подій, яку, власне, допомогли уяснити  венесуельські журналісти. Вони за допомогою фотооб’єктивів встановили, що цей маленький білоруський мажор, який, здається, ходить лише до першого класу загальноосвітньої школи, під одягом носить справжню вогнепальну зброю.
Утім, уважно перегляньте знімки, ви самі все побачите:

А ще у маленького білоруського "маршала", який, здається, ходить лише до першого класу загальноосвітньої школи є ще й справжній бойовий із золота пістолет. Його подарував Колі Лукашенку сам Д. Медведєв із Кремля. Оцініть, будь ласка:

Можна з упевненістю сказати: Коля Лукашенко хоч іще й сопляк, але все одно вже супермажор усього СНД, якщо не Європи.

Як ви вважаєте: чим це все закінчиться?

 


***
Оригінал фотоматеріалів тут - http://avmalgin.livejournal.com/3161725.html

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.