Як нам товариша Симоненка повернути до першої дружини?

12 серпня 2012, 03:52
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
4294

Маячня на маячню...

Ви іще не забули, друзі мої читачі, що за прогнозами якихось там заокеанських провидців, під завісу нинішнього року обіцяний кінець світу?
Але той, хто очікує його з небес, чи з вулканічних вивержень, думаю, дещо помиляються.
Армагедон починається з душ людських. Із порушення державних устоїв.
Якщо Гарант Конституції (напишу ці два слова зумисне, як начебто належало б, із прописних літер) благословляє до життя, як закон України про мови, ту провокаційну фальшивку, котру півсотні парламентських "піаністів" під проводом очманілого від влади комуніста народили в сесійній залі 3 липня, то, скажіть, будь ласка, це ще не кінець світу української державності? Ні?
Ага, ще потрібно дожити до ранку 30 жовтня ц.р., щоб надійшло повідомлення про результати виборів в Новоград-Волинському виборчому окрузі Житомирської області, де балотується кандидатом у нові народні депутати пан В. Литвин. Той держпосадовець №2, чи №3 в Україні.
Якщо виборці-полісяни за подаровані їм велосипеди (а гроші на них потрачені, не забуваймо, державні, бюджетні, відірвані з інших невиконаних асигнувань на медицину, зарплати освітянам і шахтарям) пронесуть "на ура!" цього прилизаного індика, який нещодавно божився і хрестився, що ніколи й нізащо не підпише мовного закону, а потім таки урочисто учинив так, як йому сказали в донецькому директораті, то це вже буде повний кінець світу. Бо вийде, що українці справді повні бовдури і невігласи, що вони тут таки плачуться за свободою і демократією, хизуються своєю буцімто незалежністю і державністю, а відвернувшись самі й риють могили під ці святині.
Якщо вам для повного українського Армагедону цього ще явно замало, то я пропоную поближче познайомитися з останніми заявами лідера юродивих українських комуністів. Той, не бажаючи відставати в славі повалення української держави від дій члена політбюро КПУ тов. Мартинюка, котрий блискуче виконав завдання донецьких з демонтажу ст.10 Конституції України щодо української мови, як єдиної державної в Україні, запропонував змінити головні символи нашої держави – герб і гімн (http://www.pravda.com.ua/news/2012/08/9/6970543/).
Мовляв, держава не може існувати під символом, "із яким зустрічали Гітлера під час війни і під якими убивали безвинних людей".
Мабуть, буде пристойніше, коли Україна повернеться під червоні кольори, під серп і молот, під спів про союз "нерушим республік свободных сплотила великая Русь". Під цими штандартами і гімнами справді розлито море крові українців, голодом і холодом замордовано їх не один десяток. Це дійсно, вже абсолютно підходить під український Армагедон.
Хлопці із об’єднання "Спільна Справа", котрих очолює дотепний молодий юрист і вельми активний громадський активіст Олександр Данилюк (раджу всім приглянутися до його вмілої роботи на благо України), звернулися до Генеральної прокуратури України з вимогою порушити проти лідера комуністів Петра Симоненка кримінальну справу (http://news.tochka.net/ua/126253-genprokuraturu-prosyat-zavesti-delo-na-simonenko/) за статтею 338 Кримінального кодексу України (Публічна наруга над державними символами). Стаття передбачає санкцію у вигляді трьох років позбавлення волі за наругу над Державним Прапором, Гербом або Гімном.
Однак, усі ми знаємо, що при нинішніх правителях комуністам, які намагаються оживити в душах українців то їхнього сатрапа і людожера Сталіна, то буквально силоміць розвалити українську державу, практично нічого не загрожує. Бо ті, хто буцімто повинні притягати вірних ленінців до кримінальної відповідальності за наругу над нашими святинями і символами теж знаходяться на службі в тій самі конторі. І ви знаєте, де розміщується вона.
Краще давайте заявимо публічно всі разом. Що ми, українці, готові відмовитись від нинішнього герба і гімну, як того хоче товариш Симоненко, але станеться це лише після того, як він, полум’яний комуніст, а значить однолюб, як я розумію, розірве шлюб із нинішньою соковитою молодою панянкою, і повернеться до старої своєї дружини. Якщо покине хороми олігархічного палацу (котрий, мовбито належить його синові), і переїде на помешкання, приміром, до пролетарського спального району…
Що комизить у носі, товаришу вождь? І під серцем пече від такої хворобливої, потворної пропозиції?
Еге ж, у цій пропозиції стільки олії, здорового глузду, як і в вашій, товариш старший комуніст!
А як слухати маячню комуністів про відмову від святинь і символів держави, за яку в віках полягло сотні тисяч українців, під якими виросло вже не одне покоління молодих громадян незалежної держави? Як споглядати на ваших мітингах вусатого кривавого душогуба, якого ви носите, як хоругви церковники?
Що собою уявляє українська держава і як нею дорожать у власних гарячих серцях й публічно на людях справжні її громадяни, можна було побачити нинішньої ночі проти неділі, 12 серпня ц.р. у Лондоні. Після того, як виступили один за одним минулої доби чотири хлопці-боксери, з показними довгими українськими оселедцями на голові на кшталт запорізьких козаків, котрі, кожен зокрема, завоювали по медалі Олімпіади-2012.
Апофеозом цього виступу був блискучий український гопак, здається, кримчанина Олександра Усика, золотого чемпіона Олімпійських ігор тут же у залі, на боксерському помості. А ще Саша ставав на коліна перед приголомшеним залом і показував, показував усім на слова, вишиті на його грудях – УКРАЇНА.
Мовляв, знайте і поважайте мою країну. Я відстоював її честь і славу!
А ось ви, панове Янукович, Литвин, Симоненко і "іже з ними" - різномасті пристосуванці, не годні так любити свою державу. Ви продаєте її в роздріб, оптом і на винос.

Але час розплати все одно прийде!

Із цього ж приводу читайте тут:

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1382516-lider-krimskih-tatar-vimagae-prityagnuti-simonenka-do-kriminalnoyi-vidpovidalnosti-za-narugu-nad-de

А також ознайомтеся і з цим свідченням історика -  http://gazeta.ua/articles/politics/_simonenko-ne-mae-moralnogo-prava-govoriti-pro-zminu-derzhavnih-simvoliv-istorik/450383




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.