Правильна помилка?

23 серпня 2012, 19:35
Власник сторінки
журналіст
0
1638

Янукович несамохіть повертає прапор УНР-ЗУНР

Останнім часом у різних виданнях зустрічається все більше публікацій про те, що насправді, український державний прапор – перевернутий догори дриґом. Мовляв, за часів УНР-ЗУНР жовтий колір розташовувався зверху, а синій – знизу.

До того ж фахівці з фен-шуй твердять, що жовтий – легший колір, тому для гармонії і ладу в державі, він має розташовуватись зверху над важчим – синім.

Першою ситуацію почали виправляти президенти, котрі, звичайно, небайдужі до ладу і гармонії в державі.

Вже у вересні 2008 року президент США Джордж Буш приймав президента Віктора Ющенка на тлі жовто-синього прапора УНР-ЗУНР.

Президент Янукович продовжив починання попередника.

Так у липні 2010 року, під час неформального саміту президентів країн СНД у Криму, Віктор Янукович приймав лідерів колишніх радянських республік на тлі величного стяга УНР-ЗУНР.

Ще раніше четвертий президент України, відомий і своїми літературними талантами, оздобив обкладинку своєї книжки "… І рік при владі. Віктор Янукович: від кризи – до економічного зростання" нашим справжнім прапором.

Тому сьогодні, мандруючи залізницею, у святковий День Державного Прапора України, остаточно переконався, що нашому державному прапору, хоч і несамохіть, таки повертають вигляд часів УНР-ЗУНР.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.