Врятуймо життя Богдану Гребенюку

01 вересня 2012, 18:54
Власник сторінки
0
1975

12-річний хлопчик отримав ураження електричним струмом та опіки 40% поверхні тіла

Друзі, колеги, читачі "Кореспондента!!!

Цей текст - прохання про допомогу. Звертаюсь до Вас з наступноі причини.

25 серпня 2012 року, граючись у шкільному дворі, 12-річний хлопчик Богдан Гребенюк отримав ураження електричним струмом та опіки 40% поверхні тіла. Він зараз знаходиться у реанімації Луцької міської лікарні. Діагноз: Глибокі опіки 40 % тіла, загальна електротравма, точка входу - права рука, виходу - ліка рука.

Дитині була зроблена некректомія (видалення некротизованих тканин) та закриття однієї ноги ксенотрансплантатом. Стан дитини важкий. Лікарі повідомили батькам, що "кожен день може бути останнім". Місцеві лікарі кажуть, що спроможність їхньої лікарні не дозволяє хлопчика повноцінно лікувати, і вони ніколи не робили операцій, які йому необхідно робити. На свій страх та ризик лікарі зробили вчора першу операцію. Дитина зараз у лікарні, без свідомості, підключена до апарату штучного дихання. Хлопчик на грані життя та смерті. Йому потрібна невідкладна спеціалізована допомога в опіковому центрі, трансплантація шкіри та транспортування санавіацією до спеціалізованого опікового центру.

 Цією справою зараз займається лікар з Києва Оксана Скиталінська. Власне, через неі я дізналася про цю трагедію. Оксана пробувала телефонувати на гарячу лінію Міністерства охорони здоров'я, але туди додзвонитися неможливо - кажуть "немає вільних операторів". Тоді вона подзвонила на гарячу урядову лінію, там зареєстрували іі звернення (номер СК 115 46 04) і на цьому все. Лікарі у лікарні розводять руками, кажуть, якщо до вівторка дитина виживе, то будуть пробувати робити повторну операцію. 

Прошу Вас, допоможіть, якщо можете. Це людське життя.

Оксана Скиталінська - 050-38-38-169

Номер телефону родича хлопчика - 097-52-10-105 ОЛЕКСАНДР

Телефон мами хлопчика - 067-880-84-29- ГРЕБЕНЮК ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА

Телефон батька - 067-456-21-17- ГРЕБЕНЮК ЮРІЙ ГРИГОРОВИЧ

Прізвище хлопчика - ГРЕБЕНЮК БОГДАН ЮРІЙОВИЧ, Він із села Раків Ліс Камінькоширського району Волинської області

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ванникова,допомога дитині,Богдан Гребенюк,опіки,Скиталінська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.