Вітання з нагоди 20-річного ювілею Збройних Сил України

06 грудня 2011, 10:02
Власник сторінки
0
1012

Від імені Народного Руху України та від себе особисто висловлюю вам щирі вітання із 20-ю річницею Збройних Сил України.

Шановні військовослужбовці та працівники Збройних Сил України!
Уславлені ветерани війни й національно-визвольних змагань!


Від імені Народного Руху України та від себе особисто висловлюю вам щирі вітання із 20-ю річницею Збройних Сил України.

Ми маємо славну воєнну історію. Українське військо завжди було символом вартового українського народу, уособленням національного характеру, сили та звитяги.

Наш народ мужньо боронив свій правічний край в часи Другої світової війни і зробив чи не найбільший внесок у загальну перемогу.

Наше військо відзначилося в історії яскравими зразками жертовного служіння Батьківщині, самовідданого захисту рідної землі, збереження та продовження українських державницьких традицій.

Впродовж багатьох поколінь найкращі сини і доньки України – учасники національно–визвольних змагань віддавали своє молоде життя за незалежність України. Зокрема у ХХ столітті символами їх жертовності стали Крути і Базар, УПА і закатовані в концтаборах в’язні сумління. Світла їм народна пам'ять!

Вітчизна, присяга, обов´язок, вiрнiсть народовi, честь, вiйськова слава - ці моральні постулати були і є дороговказом для нашого вояка від славетних часів князівської доби до наших днів.

Народний Рух України ще у часи тоталітаризму сформулював ідею відродження національного війська і завжди дотримувався принципу: гарантувати оборону держави може лише сучасне, належно озброєне і добре навчене військо.

Сьогодні Рух звертає увагу нації на те, що нинішній владний клан обеззброює державу, безвідповідально знижує і так невисокий рівень боєздатності війська, та наносить величезну шкоду національній безпеці та національним інтересам.

Рух попереджає цих узурпаторів влади про майбутню відповідальність за свідоме ослаблення оборони держави та вимагає кардинального збільшення фінансування українського війська.

Ми переконані, що структурна перебудова Збройних Сил має продовжуватися, українське військо має поступово наближатися до сучасних стандартів країн - членів НАТО. Збройні Сили мають отримувати належне забезпечення.

Вітаючи українських вояків зі святом, маємо тверду надію, що й надалі Збройні Сили України, як складова українського народу, завжди служитимуть виключно його інтересам.

Славні сини і дочки українського народу!

Зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, упевненості у майбутньому, невичерпної енергії та нових здобутків, наснаги та сил у вашій невтомній службі на захисті нашої Батьківщини, а головне - мирного неба над нашим сивочолим Києвом і широкими просторами нашої держави!


Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Слава Героям!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.