Україна - перезагрузка!!!

26 лютого 2014, 17:10
Власник сторінки
Журналист
0
522
Україна - перезагрузка!!!

Кадрова зачистка розпочалася

Сьогодні в державі  єдиним легітимним органом влади в Україні є Верховна Рада. Ми працюємо у дуже жвавому режимі і намагаємось якомога швидше задовольнити потреби держави і виконати вимоги майдану. За цей короткий період часу перебування на двох ключових посадах,  Олександр Турчинов звільнив: Клюєва, Портнова, Кравця, Ларін, Чмиря. З посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України звільнений Микола Злочевський. Виконання обов'язків Керівника Державного управління справами покладено на заступника Керівника цього управління Георгія Берадзе.
Також, було надано доручення демонтувати паркан біля ради і підписано закони про реабілітацію усіх учасників мирних зібрань під час майдану. Зараз готується ряд інших кадрових чисток  тих чиновників які своїми діями лише нашкодили народу та державі. Також звільненнями чиновників наша зачистка не обмежиться. По їх діяльності будуть проведені перевірки і в разі підтвердження порушень закону, перевищення повноважень, причетності до корупції, зловживання владою, кожен буде притягнутий до кримінальної відповідальності. Сьогодні,  такий дорогий для держави час ми змушені витрачати на очищення України від бандитських наслідків. Зараз ми виконуємо функції таких собі МЧС – ників, які витягують країну з під завалин. А по переду ще відбудова, закладення нового, міцного, державотворчого фундаменту, на якому наша держава буде непохитною.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.