Сепаратисти мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності

22 лютого 2014, 10:55
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
447

Партія Зелених України закликає Службу Безпеки України порушити кримінальні справи проти сепаратистів і притягнути їх до кримінальної відповідальності

Заяви і дії мера Харкова Кернеса та голови Харківської обласної адміністрації Добкіна чітко підпадають під статтю 110 Кримінального кодексу України. Це посягання на територіальну цілісність України. Організатори та учасники харківського сепаратистського зїзду мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Куди дивиться Служба безпеки України? Чи здатна вона захистити Україну від розколу купкою сепаратистів і політичних аутсайдерів? Чи СБУ спроможна тільки метро у Києві перекривати?

 

Будь-які сепаратистські дії є наругою над тими героями України, які впродовж віків боролись за її волю, незалежність і єдність.

 

В усі періоди історії нашої держави люди втрачали життя у боротьбі за незалежність, соборність і волю України. А зараз в ХХІ столітті декілька заколотників хочуть її знищити. Це найбільший злочин перед теперішнім, минулими і майбутніми поколіннями українців. Партія Зелених України закликає Службу Безпеки України порушити кримінальні справи проти сепаратистів і притягнути їх до кримінальної відповідальності.

 

Підкреслю, що відповідно до статті 110 Кримінального кодексу України, умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій вчинені особою, яка є представником влади, караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той же строк.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.