Майдан вимагає "яйця" Януковича!

11 грудня 2013, 23:21
Власник сторінки
Директор. Во-первых, это - красиво. Во-вторых есть такая номинальная должность в Аналитико-исследовательском центре "Институт го
0
670

Єдине, компромісне, що може задовольнити Майдан, це - "яйця" Януковича, та не прості, а золоті - політичне чи фізичне вигнання з країни з подорожньою сумою...

З подій вчорашньої ночі зрозуліло, що Янукович та банда хотіли взяти Майдан голодом та холодом - відрізати від будинку профспілок та Київради для того, щоб не давати змоги відновляти сили його захистникам.
Тому, по-перше, такими цинічними є заяви Януковича та Азарова, "що ніхто не збирається розганяти Майдан" - вони "просто" хотіли заморити його без хліба та заморозити на морозі.
По-друге, вони цінічно брехали в переддень й брешуть після ночі - кадри хроніки показують, як Беркут бив людей дубинками по голові біля Київради, тому з брехунами - ніяких перемовин.
Третє, тепер передумовою переговорів є покарання - саме покарання, а не просто розслідування - Захарченка та беркутівців зразка 30-го листопада та вчорашньої ночі!
Це - принципово! 
Лише після їх покарання можна про щось говорити, інакше - побиття будуть продовжуватися!
Окрім того, в противному випадку підтвердиться широко розповсюджена версія що побиття студентів було ініційовано Льовочкіним на замовлення одного з олігархів, а Яценюку, Кличко та Тягнибоку відводилася роль статистів, які мали розгойдувати човен, щоб з нього вивалився Янукович, принаймні, налякався.
Ймовірно, що закулісні кукловоди не прорахували дві речі - ТАКУ реакцію народу та ТАКУ тупість Януковича: замість здати Азарова, він пішов на загострення й... програє - тепер ситуацію визначають не олігархи, не триголова опозиція, а лише Народ, себто Майдан!
Що треба кинути під ноги Майдану? (Щоб він розійшовся взагалі й розійшовся з відчуттями перемоги? Інакше він може "несподівано" зібратися знову).
Голову Азарова? - Мало. 
Перевибор Верховної Ради? - Лише при  поверненні пропорційних виборів та Конституції-2004. 
Але й цього може бути недостатньо!
Майдан хоче голову Януковича! 
Єдине, компромісне, що його зможе задовольнити це - його "яйця", та не прості, а золоті - політичне чи фізичне вигнання з країни з подорожньою сумою...
Саме цього зараз вимагатиме Майдан.

Олександр Сергієнко, "Інститут міста"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.