Жодної поваги до символів і святинь ворога!

12 квітня 2011, 09:54
Власник сторінки
літератор
0
5697

Я не розумію наших пришелепуватих патріотів, які кажуть...


Я з розумінням ставлюся до наших братів-підарасів, які стікаючи жовчю верещать «нашідідивоювали» й готові самі записатися вертухаями в тюрму до Ганни Сінькової, щоб мати щоденну можливість плювати в її тюремну баланду. Зрештою, завданий удар у саме серце їхнього поганського культу перемоги Колими над Бухенвальдом.


Проте, я не розумію наших пришелепуватих патріотів, які кажуть: «вчинок засуджую (могили, ветерани, не всі зрозуміють, неоднозначно трактують), але покарання занадто суворе (вистачило б, кажуть патріоти (!) 15 діб)».

Нещасні, ви прагнете вашою млявою «об‘єктивністю» сподобатися потворам, яких обурює сам об‘єктивний факт вашого існування. Вони не почують ваших мудрих аргументів, бо ненавидять мову, якою ви їх висловлюєте.

Друзі, ви знову прагнете національно-визвольну боротьбу звести до правозахисної діяльності.

Так от, національно-визвольна боротьба може мати успіх, а правозахисна діяльність – тільки успіх в одержанні ґрін-карти.

Війна завжди ведеться не за ресурси й території, але за символи і святині. Сталін поклав 300 тисяч ванюшек при штурмі Рейхстагу, який не функціонував із 1933 року, відтоді, як комуністи підпалили його.

300 000 життів за цегляну коробку – бо навіть Сталін розумів: це війна за символи і святині. Але цього не розумієте ви, мої одномірні малята. Беріть хоча б приклад з ваших опонентів: жодної поваги до символів і святинь ворога!

Всі поганські церемоніали тісно пов‘язані з культом мертвих. Саме тому так легко було завжди трактувати і Нерону, і КПУ, і нашідідивоювателям неповагу до церемоніалу, як неповагу до мертвих. Але чому ви, братики патріотики, з таким задоволенням танцюєте під їхню дудку?

Реакцією нормальної людини на шляхетний вчинок Ганни Сінькової може бути тільки беззаперечне схвалення, захват і підтримка, ненависть до ментів, зневага до поганських московських культів.

Амінь!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.