Антинародна влада

12 травня 2011, 06:17
Власник сторінки
Журналист
0
12

Харків-Крим

Очолюючи 4 роки комісію з вивчення політико-правової ситуації в Криму, побачивши, як 12 чол. із 98 працівників чорноморського флоту входять до складу Верховної Ради Криму, я вже тоді зрозумів небезпеку і подвійного громадянства, яке зараз фактично заохочується, з Угорщиною, з Румунією, з Росією, це прямий тиск на Україну з усіх сторін на всіх фронтах, я заявив, що потрібно заборонити розташування будь-яких іноземних військових баз на території України. І саме тому ми запропонували і зробили нормою чинної  Конституції частиною 7 Статті17, ми ніколи не думали, що саме ця норма стане головним зауваженням тодішнього Президента Кучми, після проголошення цього тексту але не прийняття Конституції в цілому.    Саме такі зауваження вже тоді змусили декого зайняти свої позиції або проукраїнські або антиукраїнські.

В мене немає претензій до Росії. Росія робить все виважено і досконало по відношенню до своїх інтересів. У мене є питання до нас , українців, до нашої влади, депутатів, міністрів, служби безпеки, якої сьогодні не існує, до всіх інших збройних формувань, куди вони дивились?Вони хоча б знають що підписали тоді в Харкові? «Соглашение между Украиной и Российской Федерацией о пребывании Черноморского Флота  РФ на территории Украины».До сьогоднішніх «здобутків влади» допишіть і ті факти, що наша Конституція розтоптана! З президента зробили імператора, немає в жодній Європейській країні таких повноважень, як у Януковича.

Одразу після приходу до влади цієї команди я попереджав, що перше, що вони зроблять, це відмінять частину 7 статті 17 Конституції, але їм не вистачило голосів,  вони не змогли назбирати 300 Конституційних голосів, то вони це зроблять коли будуть міняти Конституцію, випробовуючи наші нерви. Тому перше що я запропонував після підписання в Харкові цих домовленостей, це збиратися і йти до Президента з вимогою скасувати ганебний документ. Вже 23 квітня вимоги були вручені але все одно їх  ратифікували, чого робити неможна було ні в якому разі. Тим більше, що за законом про міжнародні договори, передбачено, що якщо два комітети заперечують , то справу мав би розглядати Конституційний Суд.

 Опираючись на Конституцію, термін перебування Флоту спливав в 14 році а отже юридичного підґрунтя в цих «соглашениях» немає. Вже тоді нам необхідна була підтримка суспільства, ЗМІ, публічне обговорення, але нічого цього не сталося, всі чекали, що хтось вирішить це питання, хтось але не я, думав кожен. Але хто за нас це зробить?Ми і зараз можемо зробити велику помилку. Я закликаю відкликати ті Адміністративні позови, адже вони будуть прийняті не на користь України, більш того, їх рішення підсилять Харківські угоди.

        Нам потрібно не допустити тих тушок, які сьогодні в парламенті представляють інтереси не громадян а грошей. Нам потрібно переглянути виборчу систему, відкрити списки, щоб там не було братів, сватів, кумів, дітей. Нехай відкриють списки аби люди самі обирали депутатів.

 А чи ви знаєте що не має угоди про оренду і ніколи не було. В договорі є посилання лише на документ 97 року, а Конституція то була прийнята 96-го? Тому все там шито білими нитками.

Ви лише вдумайтесь громадяни, три місяці ставлю питання перед Генеральним прокурором про порушення кримінальної справи по факту перебування  громадянина Російської Федерації на посаді голови Харківського Апеляційного суду, це що до пана Бородіна. Нас вже Росіяни судять на нашій

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.