Виступ з трибуни

12 травня 2011, 13:21
Власник сторінки
Журналист
0
24

Мій виступ

Шановні українські громадяни! Насамперед хочу нагадати всім про 47 градусів 57 хвилин 40 секунд північної широти і 24 градуси 11 хвилин і десять секунд східної довжинице географічний центр Європи. Я нагадую всім і зокрема хотів би, щоб через послів нагадали і в Європейському Союзі, що ми не можемо бути сусідами у Європи, ми є центром Європи. Це, по-перше.

       Друге. Я хотів би тут деяким представникам уряду, бо нема представників уряду, я з повагою відношусь до кількох заступників міністра, які тут є, але без поваги до того заступника, який керував вступом до СОТ. Хіба ми зробили, українці, висновок вступу до СОТ, з провального вступу до СОТ. Ні, ми не зробили висновку, ми присвоїли орден вам, пане П'ятницькій, в особі Ющенка, ми не спромоглися сьогодні затягнути сюди величезного знавця філології всіх наук і аграрної, Прем'єр-міністра Азарова, який закликав всіх до лопат, а сюди не прислав навіть жодного міністра.

        Нема міністра, сьогодні в уряді, а ми інтегруємось кудись. Уявіть собі таке це в Бельгії, у Франції, в Німеччині, де завгодно, таке було б можливе?. Це повага до українського парламенту чи до українського суспільства, це плювок. Я думаю, що на це народ відповість відставкою.

       Я думаю про те, що чи можливо було б взагалі комусь пояснити на Заході, що ми  залучаємо кредити в український бізнес під 25 відсотків і що не віддаємо податок на додану вартість. Вам скажуть: 3-5 відсотківце верх, це стеля. А ми говоримо куди нам йти? Та йти туди, де прозоро буде, де сьогодні візьмуть на митниці кошти чи візьмуть так звані "смотрящіє" за певним районом якісь кошти чи галуззю. А завтра це буде відомо всьому світу. Ось туди, де ми знищимо корупцію. Знищення олігархозалежності Українице перше, що нам треба зробити.

От з цієї трибуни я неодноразово наголошував на тому, що нам треба вийти денонсувати Угоду ще між урядом Союзу Радянських Республік і Урядом Республіки Кіпр. Щороку в нас упливають мільярди, ми на це не звертаємо увагу.

               Шановні учасники слухань! На 8 мільярдів за рік тільки у нас може збагатіти одна людина. Це більш ніж нам надали всі Світові банки  за кризову частину, яку ми прожили. Ми, вступаючи до СОТ, мали намір вступити туди поперед Росії, на яких умовахневажливо.

       Зараз нам кажуть про технічні регламенти. А що зробив уряд з органом, який приймає технічні регламенти? А нічого. Поміняли трьох голів. За 8 місяців жодного регламенту, нічого, суцільна корупція! І все нормально, і все класно. І ніхто не прийшов сьогодні сюди, що саме цікаве.  Ні перший віце-прем'єр, який був заявлений, Клюєв, ні Прем'єр  ніхто.

        Я запитую тоді: чому не підходить та постанова, яку запропонував Арсеній Петрович Яценюк, абсолютно правильна постанова. І візьміть ту постанову, яку запропонував уряд, вона ні туди, ні сюди, така як і весь сам цей уряд. Вони нас запитують, куди йти? Закон про засади внутрішньої і зовнішньої політики передбачив, що може бути інтеграція України тільки в європейський політичний, економічний і правовий  простір з метою набуття членства. Але не будь-якою ціною, а на умовах  вигідних для України і тільки вигідних для України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.