Сьогоднішній виступ з приводу Луценка

13 травня 2011, 13:41
Власник сторінки
Журналист
0
14

Виступ з трибуни ВРУ

Шановні наші громадяни! Я мав честь колись заявити, що в діях нинішнього віце-премєра, а тоді голови обласної ради, Колєснікова не було складу злочину. Я чекаю, коли хтось з регіоналів заявить, що те, що робиться по відношенню до Луценка, це є порушення і людських, і Божих заповідей.

 

Політична помстаось мотив утримання Луценка під вартою! Разом з тим маю честь заявити і нагадати зміст статті 62 Конституції України. А вона чітко каже, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку.

 

Мене збентежило, що тут заявлено було: «Ми дозволили зайти адвокатам». Шановні, та вашого дозволу не потрібно! Конституція, стаття 63 в своїй другій частині говорить: «Підозрюваний, обвинувачений чи підсудний має право на захист». А вже реалізація її встановлена законом.

 

Якщо незрозуміло, то я вже чітко заявлю. Суддя, який взяв під варту Луценка, перевищив свої повноваження, вийшов за межі КПК і, як і слідчий, створили і вчинили посадовий злочин. Ті, хто не допускають, також вчиняють такий злочин.

 

Я звертаюсь до Могильова. У вас погіршились показники розкриваємості по всім напрямкам злочинності, ви приховуєте злочинність і ви по 20 чоловік ставите охороняти хвору людину. Це бачив весь світ. Майте честь!

 

Я звертаюсь зараз до Юрія Луценка з проханням: Юро, припини голодування! Я звертаюсь до Президента України і Генерального прокурора. Шановні Вікторе Федоровичу, Вікторе Павловичу! Прошу вас, припиніть акт політичної помсти! Я, як і 90 депутатів, ручаємось, що Луценко нікуди не втече. Йому нікуди тікатице його земля. А ті, хто його заарештували, хай готуються тікати.

 

Я хотів би підняти питання, які сьогодні ставлять люди, які турбують людей. Людина пише: село Білоцерковка Полтавська область, Віталій Павлович Пієнко: "До каких пор будут расти цены на лекарственные препараты? Цены растут с каждым днем, наши дешевые препараты исчезают с прилавков. Ведь эта власть обещала народу хорошую жизнь, выходит, нас обманули. От такой жизни помирают люди каждый день, а врачи назначают, в сговоре с владельцами аптек, выписывают самые дорогие лекарства…"

 Я прошу звернення щодо погіршання забезпечення і здорожчання ліків, забезпечення державними ліками українського виробництва вважати запитом для цього уряду і прошу оформити моє звернення як депутатський запит до Президента і Генерального прокурора України щодо негайного звільнення Юрія Луценка з-під варти, а Луценка прошу припинити голодування. Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.