Харківська прес-конференція дана мною.

19 травня 2011, 10:49
Власник сторінки
Журналист
0

По закінченню Харківської прес-конференції, даної мною, у журналістів було відчуття, як після перегляду детективу.

Прес конференція народного депутата України Кармазіна Ю.А. в Харкові.

 

Я щиро вітаю всіх Харківян з тими святами, які були і будуть, сьогодні день Феодосія Печерського з чим я Вас також вітаю, оскільки Харків це ще і духовне місто.

Я хочу поговорити з Вами про особливості розвитку політичної ситуації в Україні і ролі судової влади, про взаємовплив такий собі. В останній раз ми з вами зустрічалися, коли в нас діяла Конституція 2004 роки, яка змінила устрій нашої країни з президентсько-парламентського на парламентсько-президентський. Але і Президент і Парламент були обрані на 5 років по старій Конституції. Не зважаючи на це, у нової провладної команди раптом засвербіли руки, і все інше, аби отримати ті повноваження, які мав Кучма. Конституційний Суд не забарився з відповіддю і зробив нам такий «подарунок», тим самим повернувши нас ніби то на 5 років а насправді до 37-го року. Особисто я вважаю дане рішення неконституційним, я це заявляю на правах одного із авторів Конституції і як один із авторів Закону про Конституційний Суд України. Я вирішив, проаналізувавши дії Конституційного Суду за час його існування, випустити невеличку брошуру, де занотовані всі миттєвості відстоювання мною перед Судом якихось питань, зробивши їх надбанням суспільства. Повертаючись до рішення Суду з приводу Конституції, я вважаю, що Суд вийшов за межі своїх повноважень і суспільство це з часом усвідомить. Знайшлося лише два судді, які виявилися достойними того, щоб їх називали Ваша честь, оскільки лише вони написали окрему думку з даного питання. З огляду на це самостійність Суду викликає питання.

Якщо дотримуватися навіть повернутої Конституції, то необхідно було проводити нові вибори Президента, бо нові повноваження, Парламентські, бо також змінились повноваження і вважаю недопустимим дозвіл Суду входження до коаліції так званих депутатських тушок, а це фактично вже перевернення волевиявлення народу і узаконення політичної корупції. Я готовий довести тут через деякий час, хто, скільки і що отримав у власність за межами країни, із тих хто вийшов із фракцій перейшовши до складу коаліції. Зараз вони ведуть себе на правах Фракції. Я, як голова Партії захисників Вітчизни, приймаю людей і в Сумській області і Донецькій, де ми незважаючи на утиски влади отримали від виборців 22% , після чого були великі «розбори» і повне нерозуміння влади. І повертаючись до рішення Конституційного Суду, яке вплинуло на політичну ситуацію в Україні, зробили Уряд безконтрольним. Сьогодні Азаров не приймає жодного депутата порушуючи Конституцію, тому у мене лише одна вимога, це відставка із за не професійності Уряду.

Також прийнята судова реформа, якою Верховний Суд ізольований, і для оскарження громадянином якогось рішення, має бути здійснена процедура допуску з боку Вищого адміністративного суду України чи то Вищого господарського суду, Вищого суду з розгляду цивільних і судових справ, звісно такі рішення будуть не на користь громадянина. Сьогодні вже не знайдеться такого судді, який може прийняти рішення не на користь влади. Як перший заступник Голови Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, хочу заявити, що порушуючи 89 статтю Конституції України, Комітет також усунений з до розгляду питань по суддям.

Коли говорять, що робота депутата, то є суцільне ходження по пільгам, то я дивлячись Вам в очі хочу заявити, що це не правда.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.