Продовження Харківської прес-конференції

19 травня 2011, 10:53
Власник сторінки
Журналист
0
8

Частина друга

Сьогодні мене розбудили о 4 годині ночі з приводу силового захоплення ринку «Лісового» в Києві, і тому керівники страйкових комітетів звернулися до мене, як до Голови Партії захисників Вітчизни, знаючи, що я в таких ситуаціях завжди з народом, з проханням захистити їх права. Я почав телефонувати своїм помічникам даючи доручення, які кроки треба першочергові робити, з огляду на те, що я знаходився в Харкові. Рейдерські захоплення проводяться не лише в Києві. Зараз йде розподіл влади й коштів в лавах самої правлячої коаліції, в середині Партії Регіонів.

Якщо ж говорити про депутатську роботу, то маю вам зауважити, що для деяких депутатів вона є небезпечною. Взяти хоча б мене, депутата чотирьох скликань, батька двох дітей, до речі, стосовно пільг, я користуюся лише своїм авто, не потративши жодної копійки з парламентських коштів, це я веду до обєктивності журналістів. Уявіть собі таку ситуацію, телефонують мені о 7 ранку і говорять, що незважаючи на мій статус, повагу до мене як в Україні так і за її межами, поступила постанова про накладення арешту на все моє майно. І це при тому, що я їхав на засідання Верховної Ради, а отже я до 4 ночі вивчав Закони щоб внести свої пропозиції чи то поправки. Я вдячний владі за такий їх поступок щодо мене.

Стосовно наведення мною наступних фактів, то я готовий їх підтвердити документами. Переді мною документ Міністерства Юстиції відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції, про накладання арешту на все рухоме та не рухоме майно боржника Кармазіна Ю.А. у межах суми стягнення 57 тисяч 685 грн. 64 коп. А тепер увага! Я громадянин України. Моя дружина громадянка України, як і обидві доньки., одна викладає в Одеському Національному Університеті і є адвокатом, їй 28 років, а іншій 12 років. Невже безграмотний пан Бородін, голова Апеляційного суду, пан Шостак, Голова Дзержинського районного суду, не знають, що це майно належить не лише мені? В наступному рішенні йдеться про те, що моє майно треба ще розшукувати, про яке я завжди повідомляю в деклараціях, в ЦВК.

Один з трьох Генерал-Полковників в Європі Міжнародного Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю, корупцією і злочинністю, піддався незаконному тиску, переслідуванню з боку чинної влади, судової влади і перешкоджанню моєї депутатської діяльності. Як керівник авторського колективу, який розробляв 3 роки Кримінальний Кодекс, я стверджую, що це є кримінальний злочин. Адже, якби депутат Кармазін не приїхав би до Харкова, не прийняв би людей, не вивчав їх скарги, сидів би мовчки, хіба б його позбавляли майна і здоровя? Але саме цікаве в наступному,машину затримали наступного дня після прийняття відповідного рішення, а мене повідомили через три місяці по факту даного рішення, ось так «ефективно» працює насправді судова влада. Саме з таких протиправних дій люди і звертаються за допомогою до мене.

У мене виникло одне питання, чим я так їх допік? Виявляється, на прес-конференції в 2008 році, я підняв одне цікаве питання, по якому було безліч звернень з боку громадян і посадовців. Особливо я схиляю свою голову за мужність громадянки Титаренко О.М., яка звернулася до мене зі зверненням 10 липня 2008 року. В якому йшлося про те, що в будівлі, яка є памятником архітектури, де розміщується Апеляційний суд Харківської області, територіальне управлінь державної судової адміністрації, військова прокуратура, в частині зазначеної будівлі, що займає Харківський апеляційний суд, збудовано сауну, всупереч вимогам державно будівельних норм, сауна має вихід до вістібюлю. Також, в зазначеному приміщенні проведено часткову реконструкцію переобладнання залу судового засідання на спортивний зал, тенісну та більярдну кімнати. За подібне звернення, Титаренко О.М., як голова територіального управління державної судової адміністрації в Харківській області, була звільнена, без будь яких на те підстав і причин, бандитами, які нажаль наділені такими повноваженнями. В наказі Державної судової адміністрації України за 26 січня 2011 року, зазначено, що Титаренко О.М. звільнено з займаної посади за одноразове грубе порушення службових обовязків, і все. Довели жінку до інфаркту, з метою «роздавити» її за намагання добитися справедливості, як до речі роздавити і Кармазіна, але в мене є імунітет, даний мені Богом. Як повідомила мені особисто пані Титаренко, представники місцевої влади сказали їй, що вона заважає їм своїми діями, а діяла вона в межах передбачених Законом. Тому, я особисто хочу звернутися до Президента з проханням захистити цю жінку, тим більше, що вона має нагороди від Президента України.

З цього приводу, я залишив всі свої справи, не прийшов на день гніву, на який був запрошений, з того приводу, що не можу спустити це на само вирішення без моєї участі. Тим паче, що у мене на руках безліч звернень громадян з підписами про безлад в судовій Харківській Феміді. Люди не вірять судам, державі і не дивно. Я звертаюся до громадян з проханням вірити в Конституцію, опираючись на яку, я виграв свою справу будучи за дві хвилини до Європейського Суду, якби отримав іншу відповідь. І звісно я б там отримав позитивне рішення, адже я день і ніч вивчав проти себе справу, читаючи той бруд, який був вилитий на мене, тим самим отримуючи моральну шкоду. І тому, я хочу аби ті люди, той бруд пішов, всі хто був призначений Бородіним, який сам незаконно, всупереч Конституції, був призначений на свою посаду, повинні написати заяви про відставку

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.