Ви запитували? Я відповідаю. (продовження)

19 травня 2011, 13:02
Власник сторінки
Журналист
0
6

Ваші запитання та мої відповіді. На відміну від Януковича, запитання адресовані до мене не проходили "фільтрацію"

Шановний Юрій Анатолійович, як Ви могли проголосувати за виборчий закон з якого прибрали норму самовисування голів міських рад, а 22 ст. Конституції України для кого написана? Ви юрист маючи такий досвід? Чому ви не ініціюєте закон про скасування захмарних пенсій у державних чиновників, Чому взагалі ви поділили народ України на державних і недержавних. Мій батько 1927 року народження, фронтовик, він державний я недержавний? Я з 15 років 25 років пропрацював токарем, я чий? Чому у мене милостиня - пенсія вшивих 1000 гривень. Чому ви у В.Р не одержуєте за вашу браковану роботу середню зарплату по Україні, а живете при комунізмі?

Валентин Терещенко депутат Кагарлицької міської ради.

 17.02.11 17:18

 Ю.К.          Шановний пане Валентине, я не голосував за той виборчий закон, в якому Ви мене звинувачуєте. Більше того, я активно виступав проти нього.

 

Я в парламенті з 1994 року, з перервою в 2006-2007. Пенсійні закони, про які Ви говорите, були прийняті без моєї участі. Вважаю, що вся пенсійна система України підлягає перегляду. До уваги має братись відпрацьований час, умови роботи чи служби, а також заробітна плата. Сподіваюсь, що разом ми добємось ліквідації зрівнялівки та адекватної європейської пенсії :)

 

Бажаю успіхів!

 

 

          Товаришу Кармазін, скажіть відверто, скільки у Верховній Раді збоченців?

Михайло

 17.02.11 17:29

 Ю.К.          Шановний пане Михайло, я думаю, їх стільки, скільки туди їх обрав український народ. До речі, з огляду на те, як депутати себе ведуть у залі, зрозуміти, хто з них збоченець, хто не збоченець, не є можливим :) У суспільстві, за даними психіатрів, до 10% осіб з подібною орієнтацією. Хочеться вірити, що в парламенті цей відсоток менший. Бажаю успіхів.

 

 

          Юрію Анатолійовичу! Чи вірите в Бога? Чому Вас не підтримують народні депутати з так званої опозиції?

Михайло

 17.02.11 17:35

 Ю.К.          Шановний пане Михайло, я вдячний Богу, що можу зараз з Вами спілкуватися. Якби я в нього не вірив, то в листопаді 2002 року пішов би з життя після року хвороби. Але Господь зцілив мене за 55 хвилин, і через те мені б хотілося, щоб усі українці вірили в Господа. Я в міру можливості стараюся допомагати представникам всіх конфесій, бо переконаний, що Господь - один, без патріархатів.

 

Ні, я відчуваю підтримку інших колег-депутатів по опозиції, бо на стадії підготовки законопроектів мінімум третина моїх поправок враховується комітетами. До мене часто підходять радитись депутати, які належать як до опозиції, так і до більшості.

 

Що стосується підтримки в залі, то не завжди вважають за необхідне голосувати, розуміючи, що голосів ПРИСУТНІХ членів опозиції занадто мало для прийняття поправки. Але сьогодні навіть коаліція прислухається до моїх оцінок через те, що вони побачили, що внаслідок їх непрофесійних дій навіть ЇХ президент застосував 31 раз право вето (за час своїх повноважень), в тому числі по 1/10 - за моїми пропозиціями. А я всього один із 450-ти. Тобто, ефективність достатньо значна.

 

Ви можете ознайомитися з таблицями поправок на сайті Верховної Ради.

 

Хочу Вам сказати, що це надзвичайно важка, виснажлива робота, як і надзвичайно важко переконувати парламент в інших підходах до законотворення. Я переконаний, що у нас має бути не більше 50-ти кодексів замість 5 000 законів. Вони мають бути систематизовані і кодифіковані, в них мають бути відсутні протиріччя. Але це поки мої далекі мрії.

 

Бажаю Вам успіхів і Божого благословення :) :)

 

 

          Вы голосуете так, как требует донецкая гангрена. Фракция рассыпалась. На следующие выборы пойдете под новыми знаменами "правильной" оппозиции фронтовика Яценюка? Защитники отечества и фронтовики вместе?

ВАША УКРАИНА

 17.02.11 17:51

 Ю.К.          Шановний анонім, я голосував і голосую по совісті. З Донбасом мене обєднує тільки те, що один з моїх дідів похований в донецькій землі та дружина родом з Донеччини. Але я не менше люблю Донеччину, ніж всю іншу Україну, і переконався у хорошому їхньому ставленні до себе під час передач на каналі "Україна", які проходили в Донецьку та Одесі. І якщо розумна пропозиція пропонується від представників донецької фракції, я не бачу причин її не підтримувати.

 

З повагою відношусь до Арсенія Яценюка, але жодних переговорів про спільну участь Партії захисників Вітчизни і "Фронту змін" у виборах ми не проводили. Хоча в межах єдиної фракції узгоджуємо свої позиції по голосуванням.

 

З повагою.

 

 

          

          Шановний пане Юрію! Скажіть, будь ласка, яку відповідь Ви отримали на запит щодо неправомірних дій при перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам? Мені високопосадовці, які вчиняють цей злочин, надають відповідь, що вони не можуть виконати Рішення Конституційго суду, тому що не внесено зміни до закону про пенсійне забезпечення. Я знаю, що виконання Рішення Конституційного має бути негайним, та не зобовязує внесення змін зо відповідних актів законодавства. Але з іншого боку, за два цих ганебних років знущання над нами ні депутати, ні ні организаконодавчої ініціативи не спромоглися не спромоглиля внести

та прийняти відповіні зміни.Адже ми Вм вручили свої повноваження. Цей злочин продовжує нова влада, про це замовчується всіма, і журналістами, і пресою, і депутатами. Такий собі зговір. Прошу підключіть до вирішення цієї проблеми всіх. Заздалегіть вдячна.

Алла

 18.02.11 15:55

 Ю.К.          Шановна пані Алла, на превеликий жаль, посилаючись на закон про державний бюджет на 2011 рік, зараз не виконано понад 1 млн. 30 тис. рішень судів іменем України по дітях війни, поки що відповідають відписками по питанню, якого Ви торкнулись. Сподіваюсь, ситуація зміниться, я буду продовжувати наполегливо добиватися виконання вимог законодавства. В тому числі, пропоную встановити відповідальність за невиконання рішень Конституційного Суду.

 

З повагою.

 

 

          

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.