Гра політиків на негативних емоціях громадян породжує аморальність у суспільстві.

23 червня 2011, 08:04
Власник сторінки
Директор Агентства моделирования ситуаций
0
949

Апеляція наших політиків до негативних емоцій громадян породжує аморальне суспільство та позбавляє країну перспектив.

Країна не має перспективи, коли політики та політичні партії змагаються за посилення негативних емоцій громадян, протиставляючи одне одному різні частини українського суспільства. Це породжує несприяняття традицій, історії, святинь певного регіону України іншим регіоном тієї ж України. Таким чином ми породжуємо аморальне суспільство і це є наслідком такої політики, що існує в Україні останні роки, на жаль.

Хочеться вірити, що рано чи пізно, хоча краще було б раніше, політики це усвідомлять і не будуть використовувати такі технологіїї в боротьбі з політичними опонентами.

Питання моралі, традицій, християнських цінностей не можуть бути регламентовані законами, указами чи постановами. Влада повина забезпечити умови для того, щоб кожна людина почувала себе вільною, могла самореалізуватись, але це має відбуватись в межах, які не порушують права інших людей. В суспільстві необхідно закладати традиціх взаємоповаги, толерантності, це питання культури і влади, і суспільства. о того часу поки ми такі традиції не будемо поважати, ніяки закони ці проблеми не вирішать.

Можливо події 9 травня у Львові та 22 червня стануть початком усвідомлення та вирішення цих чутливих для українського суспільства проблем.


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.