Британія та Україна - партнери заради реформ

18 липня 2011, 14:37
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1546

Якою є позиція Британії щодо України?


Хто зробив наступні заяви?
  • «Україна знає, що вона може розраховувати на Британію як на свого друга в Європейському Союзі.  Ми є і залишатимемося активними прихильниками більш тісної інтеграції України з рештою Європи»; а також
  • «Відповідальність справжніх друзів полягає у тому, щоб говорити правду, коли  вони бачать те, що їх непокоїть».

Відповідь – Міністр у справах Європи Міністерства закордонних справ Великої Британії Девід Лідінгтон у важливій промові під назвою «Велика Британія та Україна – партнери заради реформ», виголошеній у Лондоні 13 липня.  Повний текст можна знайти тут.  Прочитайте і переконайтеся: це гарна промова, що містить деякі важливі заяви про важливість України, про бізнес-клімат, про ризики для репутації України як лідера в питаннях демократії,  а також про те, як Велика Британія бачить майбутні перспективи, зокрема, про її тривалу підтримку євроінтеграційного курсу України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.