Використання Твітеру в Києві

07 вересня 2011, 08:51
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1542

Останні декілька місяців я користуюся Твітером, аби повідомити про нові блоги, а також для «твіту» чи «ретвіту» цікавих повідомлень про Велику Британію та Україну.

У підсумку зараз я маю певну кількість «фоловерів» (від англ. followers – ті, хто слідкують за повідомленнями) у Твітері, серед яких представники громадськості, студенти, дипломати, бізнесмени та ті, хто формують громадську думку.

Якщо вам зрозуміло, про що йдеться в першому абзаці, то, напевно, ви вже маєте власний запис на сайті мікро-блогінгу Твітері й слідкуєте за людьми або організаціями, які вас цікавлять.  Багато добре відомих особистостей та установ, від Міністра закордонних справ Великої Британії Вільяма Хейга (@WilliamJHague) до Міністерства закордонних справ Великої Британії (@foreignoffice), від Барака Обами (@BarackObama)  до Ріо Фердінанда (@rioferdy5), а також пересічних громадян і таких організацій, як Всесвітня служба Бі-Бі-Сі та видання «Економіст» регулярно користуються Твітером.  Реєстрація у Твітері безкоштовна і зовсім нескладна – просто відкрийте лінк зверху.  Якщо ви хочете слідкувати за моїми повідомленнями, знайдіть @KyivUKAmbo – так я називаюсь у Твітері – та натисніть «follow» (з англ. «слідкувати»).

P.S. Ви можете також слідкувати за нами у Facebook, натиснувши «like» (з англ. подобається).
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.