Україна на шляху до Лондона - 2012

16 листопада 2011, 13:19
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
720
Україна на шляху до Лондона - 2012

Лондон вже чекає на українську олімпійську збірну наступного року.

Запросіть сотні сповнених ентузіазму школярів, видатних спортсменів і спортсменок, що роздають автографи, додайте музику та веселу метушню – і ви гарантовано отримаєте жвавий захід.  Саме так виглядав «Український дім» 15 листопада під час запуску Всеукраїнської акції «На шляху до Лондона» в центрі Києва.

Я не буду багато розповідати про саму подію – про це ви зможете дізнатись на сайті Посольства.  Скажу лише, що було цікаво опинитись у вирі енергії заходу, побачити багатьох відомих олімпійців і дізнатись про багато гарних ідей щодо залучення дітей до спорту.  За деякими показниками, Україна є найуспішнішою країною СНД в олімпійських видах спорту.  Буде приємно побачити українську збірну в Лондоні наступного року.

Однією з гарних ідей є проведення цим Посольством Олімпійської спортивної вікторини, яка все ще триває [до 20 листопада].  Тож перевірте свої знання зараз  і не упустіть шанс виграти чудові призи з символікою Лондон-2012.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.