Месидж БРАТСТВА до ддосерів та флудерів

02 лютого 2012, 13:47
Власник сторінки
літератор
0
1578
Месидж БРАТСТВА до ддосерів та флудерів

Ще не вмерла Україна в онлайні!!!

Коли верхи не можуть, низи їх банять

Ще не вмерла Україна в онлайні!

За три дні Дух одвічної стихії завалив рекордну кількість владних сайтів. Цим уже можна пишатися перед єгиптянами та греками.

Чому лідери опозиції не скористалися таким приводом для власного піару, не спробували зробити вигляд, що вони очолюють інтернет-народ? Справа в тому, що боротьба з «піратством» - це євросоюзівсько-америкосівська фішка. Позаяк опозиція сподівається не на український народ, а на європейських чиновників та американських полковників, то її язик був вправно захований між сідницями, і перебуває там досі.

Нажаль, український інтернет-народ повторює всі помилки народу з історичного оф-лайна. Не встигли завалити пару-тройку сайтів, як почалися гнилі голосування за заміну dDOS-атак петиціями. На цьому обламалась і Коліївщина. Взяли Умань, і не пішли далі – на Білу Церкву (тому замість того, щоби розкішно згоріти, вона досі підступно виконує роль одного з райцентрів Київської області).

Сумна доля Білої Церкви та її нещасних мешканців вчить нас, що революцію не повинно зупиняти. Розбан домену EX.UA є жалюгідною подачкою ментів, якої ми ще не отримали. Якщо ми на це купимося – за рік у нас не буде не лише Інтернету, але й телебачення. Будемо слухати «Промінь».

Свого часу св. ап. Павло запостив нам: «Царство Небесне силою береться». І лише через dDOS-атаку здобуваємо його!

Їхні сервери горітимуть у пеклі! Амінь

Прочитай сам і перепости френду 

БРАТСТВО.info

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Братство,EX.ua,dDOS-атака
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.