День прощення

29 лютого 2012, 13:52
Власник сторінки
0
1897

День прощення – це справді святий день. У цей дивовижний день людина очищається і я дуже радий, що в християнському світі такий день є.

Отже, коли я просив пробачення у дружини, доньки, родичів, друзів, то подумав: які ж ще в мене є провини? І, знаєте, перебираючи їх, я  знайшов одну, і дуже велику. Хочу скористатися нагодою Дня прощення і попросити у Вас, дорогі мої українці, прощення. За що? Скажу.

Коли формувалися списки на останні парламентські вибори, мене буквально слізно просив Павло Мовчан і його родина зробити все для того, щоб включити його до списку Блоку Юлії Тимошенко. До БЮТу Павло тоді не мав практично ніякого відношення, але я подумав: людина патріотична, очолює Всеукраїнське Товариство «Просвіта», треба допомогти. У дуже важкій боротьбі, оскільки вже все було сформовано, я домігся, щоб Павло Мовчан потрапив у прохідну частину списку.

Потім виявилось, що він став «тушкою», зрадив БЮТ і перейшов до фракції, яка має назву «Реформа заради грошей». Коли розкрився скандал із Рибаковим щодо нахабної купівлі «депутатських душ», Тарас Чорновіл вийшов із цієї групи. Павло Мовчан залишився в ній.

Отже, за цю свою фатальну помилку, я і прошу у вас пробачення, українці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.